Steve_Vai Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 Имам от почти 2 години Zoom 3000 и remote pedal-а към него Zoom rp01 и мога да кажа, че съм наистина доволен. 707 е доста интересен (смятай ограничен) в настройките, но за цената си е направо прекрасен. Цитирай
hypermusic Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 Не звукът прави китариста, а умението! Ако си бездарен и най-скъпите ефекти няма да те направят по-добър! според мене звукът е точно толкова важен колкото и това дали можеш да свириш. В смисъл, че ако ми дойде некъв Malmsteen-овец с бг дистър Респром( незнам дали има такива) ще се издразня, щото тва демонстрира немарливост и абсолютна непретенциозност (непукизъм). ДАЛЕЧЕ СЪМ ОТ ИДЕЯТА тва да се отнася за 707, просто малко off... Цитирай
maringtr Отговорено Юли 17, 2005 Автор Отговорено Юли 17, 2005 Е да, за това си прав, НО не винаги лошата техника значи, че човекът е немърлив - често въпросът опира и до чисто финансовата страна... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 Аз отдавна вече не свиря с процесори. Просто аналоговия звук си е аналогов звук. Мисля че маршала се справя по-добре от процесор на същата цена. Ако толкоз ми дотрябва някакъв ефект - взимам си педалче или просто пускам Guitar Rig-а П.П. ToneWorks-а е много добро решение за цената си. Има по малко ефекти от зума, но...то и Korg sp300 има по-малко бленди от Korg М1... Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 И сте и не сте прави - ОК, ясно, че Zoom-а не е нещо професионално, обаче наистина съм чувал невероятен звук от него, или поне такъв звук, който аз търся и който ме кефи... Пък и в крайна сметка, дори и да не е така, звукът далеч не е всичко... Не звукът прави китариста, а умението! Ако си бездарен и най-скъпите ефекти няма да те направят по-добър! баш така си е брато, макар доста народ тук да си мислят че добрите китаристи са добри заради звука им.... щом те кефи саунд-а на зуума зимаи го, 2 години съм стъргал на такъф може да се издокара сносен звук ако го ръгнеш в кубе Цитирай
maringtr Отговорено Юли 18, 2005 Автор Отговорено Юли 18, 2005 Мноу ясно, че ще е в кубе.. То моето кубе си има също сносен дистер, както и готин Reverb, ама аз искам още ефекти Цитирай
maringtr Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Да му *ба майката!!! Бесен съм!!! Мразя си ш*бания късмет!!! В Малкия Цум Зуумовете са изкупени и вече не ги внасят, има само 505 и 606, останали са единични бройки от надценените в другите магазини, но тези в НДК-то са излезли в лятна ваканция, а и Фактор не съм сигурен дали работи... Започнал е масов внос на DigiTech-ове, обаче те са по-скъпи... В Малкия Цум излизат в почивка в другата седмица.. А кажете ми сега кво да правя и не съм ли прее*ан?! То DigiTech-овете са си готини, ама аз съм лимитиран до 260-270 лв - т.е. трябва да си взема нещо по-евтино => по-скапано Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Да му *ба майката!!! Бесен съм!!! Мразя си ш*бания късмет!!! В Малкия Цум Зуумовете са изкупени и вече не ги внасят, има само 505 и 606, останали са единични бройки от надценените в другите магазини, но тези в НДК-то са излезли в лятна ваканция, а и Фактор не съм сигурен дали работи... Започнал е масов внос на DigiTech-ове, обаче те са по-скъпи... В Малкия Цум излизат в почивка в другата седмица.. А кажете ми сега кво да правя и не съм ли прее*ан?! То DigiTech-овете са си готини, ама аз съм лимитиран до 260-270 лв - т.е. трябва да си взема нещо по-евтино => по-скапано в пловдив има един ВАМП за тез пари които имаш 15 пъти е пояк и от двете фирми Цитирай
solo5 Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 за V-AMP 2 се чуват хубави работи ако не се лъжа някой продаваше и Zoom 707 Ii втора ръка за 180-200лв тук във форума Цитирай
maringtr Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Да, Burton ми писа, Yiwigi продава някакъв и мисля да го взема, ако е в добро състояние... Nalbantov, в какъв смисъл го каза това? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Да, Burton ми писа, Yiwigi продава някакъв и мисля да го взема, ако е в добро състояние... Nalbantov, в какъв смисъл го каза това? казах от мерак да не бързаш! Цитирай
Burton Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Да, Burton ми писа, Yiwigi продава някакъв и мисля да го взема, ако е в добро състояние... Zoom-a е в отлично състояние и най-хубавото е, че бая играчка е падала с блендите и сега има наистина къртещи такива! Цитирай
Fortissimo Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 Що не пробваш един V-AMP , аз имам такав отдавна и сам доста доволен, ма за тез пари толкоз , иначе за G-тата на T.C. Electronic немам още пари. Цитирай
Recommended Posts