jFog Публикувано Юли 15, 2005 Share Публикувано Юли 15, 2005 Шматкам се от някоко дена из разни сайтове,щото обикновенно с това с занимавам,и гледам разни комбота.Т'ва като го видех ме утрепа с цената която извадиха.Щото продават евтино ли е или щото не е толкова добро.Имам си съветник по тия въпроси ама е офлайн от известно време та реших да попитам.Гледам някви симулации некви чудеса...страшна работа.. абе с две думи струва ли си щото бях фърлил едно око и на MARSHALL MG15 CD COMBO 15W 2CAN. струва малко по вече и е по така класика нали. С кубета никога не съм се занимавал. По принцип 15 вата не е зле нали?За в къщи става въпрос няма да правим турнета с него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 (Редактирано) като го гледам е на цената на FENDER FRONTMAN 15G ... не знам кой е по-добър :think: но V-TONE GMX212 много ме кефи обаче 2х60W е доста та евентуално V-TONE GMX210 който е 2х30W май е по-добре Редактирано Юли 16, 2005 от solo5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 разтривал съм ама нещо не ме изкефи.....не знам..... ако искаш кубе с дигитален преамп най добре има едни ямаха, те са прилични за метал изпълнения Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 Аз май съм по-често онлайн сега ,отколкото преди.... Знам,че тук темата Line 6 не е на почит,но аз бих ти препоръчал това: И Маршала не лъже,но ти си избирай.Доколкото разбирам на теб ти трябва нещо , на което да се слушаш докато свириш у дома използвайки Х-Вампа.Така че не се интересувай от амп симулациите онова малкото, те едва ли са нещо повече от това което имаш в процесора. Относно мощноста, 15вата не е малко като за у дома,но обикновенно звука от такава въшка няма особенна плътност.Но това не е болка за умиране 15 или 30 вата те оправят отвсякъде. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 edgecrusher това чудо дето го препоръчваш не е ли в друг ценови клас :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 (Редактирано) На официиалния сайт е обявено за $159.Сега не мога да сметна колко точно би било в Евро, но няма да е много повече от Беринджъра,а разликите в качеството няма да ги изброявам.... Редактирано Юли 16, 2005 от edgecrusher Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 бря ми то на добре цена ама да може да се вземе отвън Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Юли 16, 2005 Автор Share Отговорено Юли 16, 2005 значи ще видим. а и аз съм навит за един лайн по принцип де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 тука някаде в БГ има ли ги тия лайн ? бях гледал че Фелибето или както се казваше тоя магазин предлагаха с саита си :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Юли 16, 2005 Share Отговорено Юли 16, 2005 ако някой ги продава в БГ не ми се мисли за каква надценка ще иде реч Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts