Johney053 Публикувано Април 26, 2008 Публикувано Април 26, 2008 Как ви се струват клавирите на Casio и защо Цитирай
Human_Paun4o Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 аз съм с касио 200 от не-знам-си-кога.бачка си здраво,но предполагам е много далеч,от това,което търсиш.още 10 години и може и да го сменя Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 еми за друго освен за учене на деца не мисля, че може да се използва. Даже мисля, че е по-добре е за се купи Ямаха. За какво ще се използва ? Цитирай
yamaha Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Между евтините самосвирки на Касио и Ямаха, бих предпочел втората фирма. Що се отнася до хамъра на Privia серията - това е една от най-добрите клавиаури на ел.пиана, които съм опитвал...а даже и голяма част от саундите могат да свършат сносна работа. С виртуални инструменти + клавиатурата обаче...щастието е пълно. Цитирай
nb2002 Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Аз имам Casio CTK-731 и съм доволен върши ми работа Цитирай
JennY Отговорено Април 28, 2008 Отговорено Април 28, 2008 Аз имам Casio CTK-731 и съм доволен върши ми работа а аз имам CASIO CTK-691 и също съм много доволна Цитирай
FlipperXP Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Аз имам Casio CTK-731 и съм доволен върши ми работа а аз имам CASIO CTK-691 и също съм много доволна И аз съм с 691 и бих казал, че съм го пипнал малко, даже ако се наложи мога и по кръчмите да пчна да бачкам с него. Вече 5-та година съм с него и идва миналата успях да изчерпам всичките му възможности относно едитване на бленди, ефекти и т.н. Цитирай
FlipperXP Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 (Редактирано) Аз имам Casio CTK-731 и съм доволен върши ми работа а аз имам CASIO CTK-691 и също съм много доволна И аз съм с 691 и бих казал, че съм го пипнал малко, даже ако се наложи мога и по кръчмите да пчна да бачкам с него. Вече 5-та година съм с него и едва миналата успях да изчерпам всичките му възможности относно едитване на бленди, ефекти и т.н. Редактирано Април 29, 2008 от FlipperXP Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Април 30, 2008 Отговорено Април 30, 2008 Абе има ПСР, който са по-добре, но зависи за какво се търси.. Колкото до кръчмите, ако им свириш детски песнички с него ок, на това ЦТК има ли начин да се слагат стилове? Цитирай
nb2002 Отговорено Май 1, 2008 Отговорено Май 1, 2008 da na moito mogat da se ka4vat or Roland i ot Techniks ima si floppy moga da si pravq blendi Цитирай
FlipperXP Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Има начин - да. И не говоря за детски песнички, ами говоря за народна музика, кючеци, балади и т.н. Има начин да се слагат ритми и бленди. Аз съм си сложил няколко. Имам ритми в 7/8 в 9/8 2/4 и т.н. Недейте да си мислите, че е хептен детско. Сега, няма петч, няма флопи, няма кой знае каква клавиатура на допир, но си има и доста плюсове, за парите си, аз съм много доволен от нея... Айде ако ми остане време, скоро ще кача нещо в нета за пример. Цитирай
FlipperXP Отговорено Май 4, 2008 Отговорено Май 4, 2008 Има начин - да. И не говоря за детски песнички, ами говоря за народна музика, кючеци, балади и т.н. Има начин да се слагат ритми и бленди. Аз съм си сложил няколко. Имам ритми в 7/8 в 9/8 2/4 и т.н. Недейте да си мислите, че е хептен детско. Сега, няма питч, няма флопи, няма кой знае каква клавиатура на допир, но си има и доста плюсове, за парите си, аз съм много доволен от нея... Айде ако ми остане време, скоро ще кача нещо в нета за пример. Цитирай
Recommended Posts