alexx Публикувано Април 25, 2008 Публикувано Април 25, 2008 ми запитването ми е какви са ви впечетленията от китарата Jackson JS30RR Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Всичките Jackson-и JS30 са един дол дренки и са за начинаещи, разбира се Jackson са марка, която е насочена в производството на китари за свирене на тежка музика. Ако си хвърлил око на Jackson JS30RR, имай предвид, че гъзарията не свири, а самата китара е от сравнително нисък клас. Разгледай малко, има тема(и) за този модел Jackson. П.П.: Гледай да не ти бръждят струните, че напоследък тва май е тенденция. Цитирай
headless Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 имам точно този модел на Jackson-JS30RR и мога да кажа,че не съм особено доволен наистина от него серията JS30 е наистина за начинаещи китаристи и след не много голям период от време ще ти се прииска да смениш китарата. на мен лично струните не ми бръждят,но от страна на звука не съм определено доволен. иначе като за начало за подсвирване в къщи китарата си е супер а и за клубна музика на живо също става,но зависи и вече много от това какъв стил ще свириш. Цитирай
alexx Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 ми аз по принцип си падам по металика така че ше свиря по твърдо Цитирай
alexx Отговорено Април 25, 2008 Автор Отговорено Април 25, 2008 (Редактирано) а да те питам ти от къде си я купил тая китара ? Редактирано Април 25, 2008 от alexx Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 В xxxx би трябвало да има цял белюк такива за по малко над половин бон парчето. Цитирай
headless Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 те са вече под път и над път даже ги има и във Технополис Цитирай
Reveille Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Адаптерите и са кофти .. някакси звукът който вади не и отива. От същата серия, макар и с не-толкова екстравагантен вид ти препоръчвам Dinky, звукът е на по-добро и "тежко" ниво при нея Успех ! Цитирай
alexx Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 и за нея мислих ама като отивам на място ша видя коя ще купя ама Jackson JS30RR ми харесва най-много Цитирай
Йети Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Китарата е хубава, но въпреки това ще е добре да й смениш адаптрите с по-добри. Иначе и аз съм на мнение, че Dinky формата е по-добрият вариант. Все пак е по-удобна за свирене седнал... Цитирай
alexx Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 ама иначе кво им е на адапторите Цитирай
swifter Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Здрасти! Аз имам точно тази китара и да ти кажа честно радвам се, че си я взех. Хубавка е много е яко да свириш на нея, трудно е отначало да свикнеш с формата, но... НО ако можех да се върна назад и по времето, когато я купих щях да си взема ESP. Сега съм се надъхал на MH сериите с флойдове работи... Моето лично мнение е ако ще си взимаш Jackson за 580 лв... Вземи си ESP за малко над 600 качеството за мен е по- добро :} Поздрави! Цитирай
Achiles Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 Не се лъжи с Jackson. Аз нямам добри впечатления от тази марка. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 27, 2008 Отговорено Април 27, 2008 те са вече под път и над път даже ги има и във Технополис Задължителен белег за ШитАдаптерите и са кофти Цитирай
Recommended Posts