roshaf_deo Публикувано Април 25, 2008 Публикувано Април 25, 2008 добър ден, драги ми китарджии ) имам два въпроса към вас и ще се радвам ако някои ми отговори значи...... Първо : някои може ли да ми каже как да си направя фут суич ...тоест дали някой има схема че немога да намеря в интернет апък си мисля че бих могъл да си направя ии така.. а другото е Второ : някой който е ходил на бригада в америка и си е внасял китара от там.... чудя се колко ли ще ми струва доплащането на летището щото ще имам 2 куфара по 25 кила колкото е разрешено и ще трябва да доплащам явно за китарата ...че пък ми се иска и 2 да си взема ако искарам достатъчно пари и така... ще се радвам ако някой ми отговори )) благодаря ви Цитирай
headless Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 за контролера не мога да ти помогна,но що се отнася за внасянето значи... аз миналото лято си донесох 2-китари от Щатите от,които само едната ми беше в куфар а другата я бях разглобил на части и беше в куфарите с багажа ми,защото не ми се искаше да плащам и евентуално за 4-ти куфар,при положение че,имам право само на 2. като слезнеш от самолета ще видиш че има само 2 места през които можеш да минеш"МЯСТО ЗА ОМИТЯВАНЕ и МЯСТО ЗА НЕОМИТЯВАНЕ". аз не знам на какъв акъл обаче реших да рискувам и преминах през мястото за неомитяване и за мой наистина огромен късмет там нямаше никой,защото явно май съм улучил някаква смяна или почивка и така си вкарах всичко което имах и носех със себе си. но държа да подчертая че това може да не се случи със всеки и не е гаранция че всички ще могат да си вкарат нещата без проблеми. и ето така аз си се прибрах със 3-те куфара в които имаше 2 китари и какво ли още не П.П. не очаквай,че и със теб така ще се случи,защото аз явно изкарах голям късмет. помни,че за да издигнеш една къща,1-во трябва да видиш тя от къде и на къде може да падне. поздрави Симо ;) Цитирай
Overdrive Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 какво ще суичва фуутсуича - обясни по-подробно и може да измислим нещо Цитирай
Nikifena Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 Разгледай и потърси в раздела за изработка и ремонт. Там има тема за фуутсуичове. Не забравяй, че освен стандартната схема за фуурсуич някои фирми си правят техни разработки и техни нестандартни схеми за фуутсуич. Всичко е много относително. Протърси и в гуглето за съответния модел на апаратура Цитирай
Recommended Posts