sharonec Публикувано Април 25, 2008 Share Публикувано Април 25, 2008 от давна имам програмката ма чак ся ми се налага да работа сас нея и ми е бая чужда . такаче ми се налага да тарся помощ . сигурен сам че тука има хора който могат да ми обяснят как аджеба работи програмката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Април 25, 2008 Share Отговорено Април 25, 2008 тя хелп няма ли си? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Април 26, 2008 Share Отговорено Април 26, 2008 ...ам що да се напъва,като някой може да му го каже... ...ама БГ приказката е "Питай Неволята" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sharonec Отговорено Април 26, 2008 Автор Share Отговорено Април 26, 2008 абе има help ма ми се струва че ако питам ше ми се обясни на по разбираем език Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fernandes07 Отговорено Април 26, 2008 Share Отговорено Април 26, 2008 ^ ти наясно ли си за какво служи тази програма? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sharonec Отговорено Април 27, 2008 Автор Share Отговорено Април 27, 2008 имам представа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts