Evtim Djerekarov Публикувано Юли 15, 2005 Публикувано Юли 15, 2005 Понеже виждам че има заинтересовани в дисторшин ефектите, съобщавам че изработвам дистери и феизъри по поръчка както и лампови предусилватели. Мога да правя и дилеи ,хоруси, флеинжъри, но ако някои каже къде се продават закъснителни линии(като МN3001, 3002 и т.н). Топ изчадието, което съм правил е моднат МЕТЪЛЗОН МТ-2 с различни хотродове, асиметрия и стръмност. Крайният резултат се помещава в семпли черни кутии със сиви врътки. Използвам по-качествени компоненти от тези в оригиналните педали, което прави дистерите много по - безшумни(гореспоменатият ефект има шум -50ДБ когато хванете струните с ръка!). Цената на педал е 60 - 100 лв. Цитирай
fracture Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А !!!! конкуренция на Naudio, кажи нещо повече за тия лампови предусилватели - какво си правил и по какви схеми Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А възможно ли е да направиш дист, подобен на Boss DS1 Ultra Mod? Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А възможно ли е да направиш дист, подобен на Boss DS1 Ultra Mod? сигурно може човека изглежда убедителен Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 А възможно ли е да направиш дист, подобен на Boss DS1 Ultra Mod? сигурно може човека изглежда убедителен Ха дано! Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Има я схемата на дс 1 мод само трябва Налбантов да отвори неговия и да каже едно към ендо ли е всико. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Има я схемата на дс 1 мод само трябва Налбантов да отвори неговия и да каже едно към ендо ли е всико. heh Цитирай
James Hetfield Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Евтака го познавам. Добре ги прави нещата. Направил си е един Метал зоун "Октопода" както му викаме. доста добър дист вади и е сравнително безшумен. Даже и аз смятам да го изюркам да ми сглоби нещо. Само кинти да сберем. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Има я схемата на дс 1 мод само трябва Налбантов да отвори неговия и да каже едно към ендо ли е всико. heh Т.е.? Хайде, ще черпим после Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Добре дошел и поздрави за благородното занимание! Наистина във форума вече стават две фирми за самоделни ефекти. Чрез конкуренция към пазарна икономика. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 а за Гореро ще направиш ли некой як VST Dist, дето да не вкарва шум Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 16, 2005 Автор Отговорено Юли 16, 2005 Относно безшумен VST дистер: шума не идва от дистера а от китарата, кабелите, и най - вече от аналогово-цифровия преобразувател на саунд картата. Повечето качествени карти имат съотношение сигнал-шум около 90 Децибела, което е твърде недостатъчно за безшумни китарни ефекти. За човека с DS1 Ultra Mod, мога да го направя ако имам схемата, а ако този който го има го мързи да вади схемата можем да се срещнем с него, да ми го даде(може и с мен да дойде ако се страхува за дистера). Схемата мога да я извадя за около 2-3 часа. Ще чуете и семпли в скоро време. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Относно безшумен VST дистер: шума не идва от дистера а от китарата, кабелите, и най - вече от аналогово-цифровия преобразувател на саунд картата. Повечето качествени карти имат съотношение сигнал-шум около 90 Децибела, което е твърде недостатъчно за безшумни китарни ефекти. За човека с DS1 Ultra Mod, мога да го направя ако имам схемата, а ако този който го има го мързи да вади схемата можем да се срещнем с него, да ми го даде(може и с мен да дойде ако се страхува за дистера). Схемата мога да я извадя за около 2-3 часа. Ще чуете и семпли в скоро време. Налбантов живее в Асеновград, пък и надали би се занимавал с това metalhammer спомена, че схемата можело да се открие уж... Кажи дали можеш да я намериш, за да знам дали да се надявам Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 достатъчно е че Кели ми подари втория ми негов ефект. За не дам достъп до работата му. Който иска да си куп иедна бройка и да почва частен бизнес. Регардс Димитър Цитирай
Recommended Posts