EmchoDT Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 Та въпроса ми е, на какво разстояние трябва да са адапторите за да не се получават неприятни високи, когато свиря сола, или да не се получават микрофонии????? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Емоууу вече бях пускал такава тема..от която извода беше че трябва да намериш оптималното разстояние ако са по-ниски се получава по-чист звук но с по-малко гейн...а ако са високи обратното ..тъй че ако са ниско адаптерите и гейна не те устройва просто надуй ПОД-то...и обратно ако много ти маже с високи адаптери...намали гейна на машината Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Ха мерси!!!! Но аз питам за точно определен размер!! Например някой, ако знае на Вай, Сатрияни, Петручи и т.н. Днес разгледах из нета ма явно незнам как точно трябва да се търси подобно нещо!! Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 е хайде сега.......на сатриани абе слагаш ги там някак и бичиш. айде Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Ами така кажи....имах честа да видя 7 струннния Сигначър модел на Петручи който си купи един познат ....който беше китарист не АБСОЛЮТ/ако сте ги чували/ та адаптерите са сравнително ниско ...но и струните са направо долепени до грифа....и се свири супер лесно.... да ви призная мразя китари на които се свири лесно щото китариста колкото повече свири на нея толкова повече се изнежва и търси все по-лекото Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 да ви призная мразя китари на които се свири лесно щото китариста колкото повече свири на нея толкова повече се изнежва и търси все по-лекото в такъв случай мога да ти подаря един стар орфеи имам.....дето между струните и грифа може да си пъхнеш пръстите Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 Мерси Мишо, за инфото!!! stratocaster то ако беше за дрънкане нямаше да ме интересува!! Но като отида на репетиция или концерт китарата ми се спуква от ПИЩЕНЕ, а като се опитвам да правя записи пък има гадни високи!! За това зададох този въпрос!!! Арееееее ........ Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 За пищенето и микрофонията се заливат със стопен парафин (адаптерите). Виждал съм и заляти с епоксидна смола. Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Може също така с бира и водка или с коктейл Молотов Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 http://www.guitarnuts.com/technical/electrical/index.php Това е информация за заливането с парафина. За коктейла Молотов мога само да изразя дълбокото си съжалени, че не е за пиене. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 (Редактирано) в такъв случай мога да ти подаря един стар орфеи имам.....дето между струните и грифа може да си пъхнеш пръстите колкото повече свиря толкова повече се убеждавам че стария ми страт има най-малка вина за звуците които излизат от него ;)Tъй че кажи кога ше ми подариш ОРФЕЯ Редактирано Юли 15, 2005 от spotlight_kid Цитирай
TONY Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Ами така кажи....имах честа да видя 7 струннния Сигначър модел на Петручи който си купи един познат ....който беше китарист не АБСОЛЮТ/ако сте ги чували/... да 4увал сьм ги Абсолют понеже по едно време певеца им бе6е в мойто група кефят ме Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Ами така кажи....имах честа да видя 7 струннния Сигначър модел на Петручи който си купи един познат ....който беше китарист не АБСОЛЮТ/ако сте ги чували/... да 4увал сьм ги Абсолют понеже по едно време певеца им бе6е в мойто група кефят ме имаха една авторска песен ,която приятно напомня на Ytse Jam Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Мерси Мишо, за инфото!!! stratocaster то ако беше за дрънкане нямаше да ме интересува!! Но като отида на репетиция или концерт китарата ми се спуква от ПИЩЕНЕ, а като се опитвам да правя записи пък има гадни високи!! За това зададох този въпрос!!! Арееееее ........ ми това.......от самоте адаптори е вече. това колко близо щв са до струните не оказва голямо влияние върху микрофонии и така нататък. а гадните високи - еми на концерт знаеш че всичко е гадно или смени адапторите с нещо по-добро или снемяй китарата на моя ибанез бриджа е почти долепен към струните и въпреки това вади кристален тон и убийствен състейн.....така че важно е изпълнението на китарата според мен Цитирай
Recommended Posts