Evtim Djerekarov Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Най-вероятно на пловдивско-китайският концерн "Чайна-Майна". По принцип лампите, които не са купени от китарджийски бренд не се надписват с марка. Ако са такива(generic, един вид ), едва ли пише нещо освен типа на лампата. Аз съм попадал на най-различни нови китайчета. Такива, които са много harsh, такива с нормално поведение, както и такива, които звучат доста "чисто" - трудно кривят и имат много повече динамичен "headroom" преди да достигнат точката на изкривяване. Цитирай
Lotana Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Здравейте! Нови радиолампи и електронни части купувам безпроблемно за сега от: http://www.partsconnexion.com/ Това е канадска фирма и работи безупречно! Обикновенно в рамките най-много до 5 дни от направата на заявката и получавам частите. Доставката на пакети до 2-3 кг, става със самолет и куриера ми ги донася на посочения от мен адрес. Шипинга е около 10$, за малки пратки. Служителите `и са изключително коректни. В повечето случай на пакета се посочва по-ниска от похарчената сума, / знаете защо /. Цената на 12АХ7/ ЕСС83 Electro-Harmonix е 11$, без шипинга. Друга фирма за онлайн търговия с части за усилватели е: http://angela.com/ И за двете фирми, ако се направи групова поръчка излиза най-изгодно! Надявам се да съм бил полезен. Цитирай
DILETANT Отговорено Август 3, 2009 Отговорено Август 3, 2009 (Редактирано) Днес ходих до магазина на Танко-2, на ул. "Искър" 21 в София, и си взех чифт 12АХ7В по 18.90 лв. бройката. На тях пише само вида на лампата и Made in China. Извадиха някакъв каталог и ми казаха, че приемат и поръчки. В каталога имаше доста видове лампи от различни производители - ЕН, Ei и др. Монтирах новозакупените ламбета на лампов преамп ADA MP-1 Classic , като замених старите JJ и преампа звукна доста добре, с по-изчистен и отчетлив драйв. Редактирано Август 3, 2009 от DILETANT Цитирай
Recommended Posts