Yves Отговорено Май 22, 2010 Share Отговорено Май 22, 2010 Относно качествата на Dean инструментите, май не е много случайно, че братята Шенкер, Дейв Mъстейн и много други добри музиканти свирят с Dean. Общо взето работата с ендорсмънтите е такава, че не музикантите избират марката, а марката избира музикантите и съответно им плаща, за да се показват с такива китари. И Металика уж свирят с ESP, ама аз на документалните филми нещо все с Гибсъни ги виждам, така че... Пък и китарите, с които свирят известните музиканти са къстъм шоп и едва ли има такава разлика в качеството примерно в сравнение с друга марка. В смисъл, че ендорсърите на Корт не свирят с корт за 500лв, нито пък тези, които имат сигначър ЛТД имат инструмент непременно отговарящ на тази ценова категория. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Share Отговорено Юни 16, 2010 Здравейте, виждам, че хората пишещи в тази тема и като цяло във форума са компетентни и най-хубавото е, че тези, които разбират от всичко са малко. Човек ако разбира от всичко, това значи, че от нищо не разбира. Та тук е темата за Dean. Ако може да ви попитам в скоро време ще си купувам китара и за сега съм се насочил към онези стартови пакети, които се продават, та намерих един такъв с китара: Dean Vendeta XM другото, за което се чудя е комплекта на Ibanez IJX121 разликата между тях е 100-тина долара, но ако може да ми кажете кой от двата комплекта е по-добър за този клас разбира се. Хайде със здраве и поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PuppetMaster Отговорено Юни 16, 2010 Share Отговорено Юни 16, 2010 (Редактирано) Съжалявам, не мога да си поправя горното мнение, искам да ви кажа, че искам да се науча да свиря сола с повече Gain и Дисторшън. Металика AC/DC и други и други и други, но и чисти без ефекти също се уча. Та за това ми трябва тази китара и за това се спирам на тези 2 модела, но ми се иска мнение ако може и за двата модела. Едит: Предполагам, че няма нужда, но искам да Ви ги покажа 2-те китарки и ако има хора, свирили на двете ако може да споделят плюсове и минуси Редактирано Юни 16, 2010 от PuppetMaster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юни 17, 2010 Share Отговорено Юни 17, 2010 (Редактирано) ако можеш да да ги пипнеш преди да избереш ще е най-добре. Да можеш да усетиш инструментите и да прецениш кой гриф ти допада повече на ръката. Ако трябва да съм пристрастен: -свирил съм и с Ibanez и с Dean -и ако трябва сега да избирам ще си избера Dean-а моята китара е с такъв гриф като на Vendetata и бих казал, че за моята ръка това е най-удобния гриф, който съм пипал. Но все пак най-добре е да ги пипнеш китарите и да ги усетиш, още повече след като си решил да се учиш да солираш. Разгледай този клип ай със здраве Редактирано Юни 17, 2010 от Acei Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PuppetMaster Отговорено Юни 17, 2010 Share Отговорено Юни 17, 2010 Благодаря за отговора, но до колкото разбирам Dean няма къде да „пипна“, а пък Ibanez-а не го знам кой модел точно е, защото си мисля, че така се казва комплекта, в който участва. Ако това е модела ще се разходя из някои магазини и ще видя дали го има. Иначе ако можете да прецените, пръстите са ми дълги (като за пиянист) не знам колко са дебели тия грифове, но в нас имам една класическа китара и нямам проблем с достигането на струните на различни комбинации от прагчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юни 22, 2010 Share Отговорено Юни 22, 2010 Какво мислите за този Дийн http://www.guitarampkeyboard.com/en/80384 Май единственото което свързва тази китара с Дейв е рисунката, обаче... мамка му! много ме кефи ! И се чудя.. дали си заслужава.. липа, болт-он.. тея адаптери не ги знам какви са.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Юни 22, 2010 Share Отговорено Юни 22, 2010 Какво мислите за този Дийн http://www.guitarampkeyboard.com/en/80384 Май единственото което свързва тази китара с Дейв е рисунката, обаче... мамка му! много ме кефи ! И се чудя.. дали си заслужава.. липа, болт-он.. тея адаптери не ги знам какви са.. тези адаптерис са най-стандартни стокови адаптери за DEAN можеш да разгледаш характеристиките им в сайта на dean иначе формата е преназначена за свирене в стърчащо състояние ако ти се доссвири седнал си е проблем поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorko_Beliata Отговорено Юли 6, 2010 Share Отговорено Юли 6, 2010 УАТ ДА Ф*К! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts