RichieSambora Публикувано Април 19, 2008 Публикувано Април 19, 2008 Здравейте, ето и един кавър на тази песен. Не пея аз, един мой приятел, просто ме помоли да го сложа аз. Ето: Click here to watch Always-18-40 Цитирай
fernandes07 Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 това по ми прилича на ПРИЯТЕЛКА... Цитирай
TONY Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Добре е. Не че разбирам от пеене, но в първи куплет певицата би могла да поработи с произношенията (пример нг,дъ, б, например филин вместо филинГ - потъмнено Г вместо натъртено). Всъщност дребни неща. Като оставим настрана, че добре е станало, не мога да разбера, защо е това решение, Тази песен (една от най- добрите любовни балади) да бъде изпята от жена>>>????? Според текста, би трябвало да бъде пята само от мъж. Толкова е неестествено, колкото мъж да пее - I am Barrby girl. ( изключая Азис, Арми ъф лавърс и тн ) Цитирай
RichieSambora Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Не, момче е, просто е в 7 клас Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 абе добре е , певеца ме кефи ! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 инструменталчето откъде да го докопам за Домашното си Караоке Цитирай
Scavenger Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 хареса ми и щом момчето е в седми клас и пее така то в десети сигурно ще е страхотен вокал браво Цитирай
ShadowMaster Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 хареса ми и щом момчето е в седми клас и пее така то в десети сигурно ще е страхотен вокал браво Само че не се знае какво ще стане след като му мутира гласа. Цитирай
Scavenger Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 хареса ми и щом момчето е в седми клас и пее така то в десети сигурно ще е страхотен вокал браво Само че не се знае какво ще стане след като му мутира гласа. е,да за това не бях помислил,но дано да мутира към phil anselmo Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Отговорено Април 21, 2008 Здравейте, ето и един кавър на тази песен. Не пея аз, един мой приятел, просто ме помоли да го сложа аз. Ето: Click here to watch Always-18-40 Евала на момчето, в 7-ми клас и какъв глас вади! Цитирай
bbking Отговорено Април 22, 2008 Отговорено Април 22, 2008 Гласа определено ми хареса и на мен, но проблемите с интонирането са доста и далеч не са само в първия куплет (не се заяждам просто споделям мнение, ако пича поработи над това ще "кърти мивки" ). Цитирай
Infinity Отговорено Април 23, 2008 Отговорено Април 23, 2008 Първият куплет е ужасен. Нататък е доста добре. Определено има проблеми с интонирането, но имайки предвид възрастта му и може би вече започналата мутация...смятам, че всичко е наред. Има страхотен глас - и диапазон и тембър. Самбора, посъветвай го да се разпява поне 30-40 минути всеки ден, така ще си оправи неравностите в гласа и интонирането. Освен това да вземе да се регистрира и да чете във форум Вокали, ще получи много добри съвети. Заслужава си отвсякъде пишлемето! Поздрави го, но не му спестявай критиката. Цитирай
Recommended Posts