Rotten Body Landslide Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 (Редактирано) абе хора некои знаи ли некаде в Бг дали се продава това животно и колко пари е и ако некои го е пробвал може ли да сподели впечатленията си от него Редактирано Юли 14, 2005 от Thrash Till Death Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Имаше няква тема за тоз ефект ...ха потърси малко Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 За толкова пари цял амп ш си зема ! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 музикална къща Фактор - 185 лева въх...аз си мислех че е кам 120-130лв :wall: :wall: :wall: Цитирай
AnalCunt Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 аз го имам тва дзверче и съм повече от доволен....не съм виждал и чувал друг аналогов ефект да прай такъв кривоч като metal master....може би metal zone но не съм boss-фен..... Цитирай
wessy Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 ам....този ефект е цифров и да ...СУПЕР ЯК Е Цитирай
FeramonD Отговорено Септември 21, 2005 Отговорено Септември 21, 2005 Питай жичкаджиите може и да могат да ти направят такъв за по-малко пари! Иначе и мен ме кефи! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Септември 22, 2005 Автор Отговорено Септември 22, 2005 дам вече от 4 месеца близо съм с тоя ефект и диста ме радва звука :guitar: Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 23, 2005 Отговорено Септември 23, 2005 ми аз съм виждал в Фактор..ама Диджитек Дет Метъл...за 120-130 беше нещо...май бил як ама не съм го пробвал... Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Септември 23, 2005 Автор Отговорено Септември 23, 2005 дам вече от 4 месеца близо съм с тоя ефект и диста ме радва звука :guitar: опа тфа беше грешка обуркал съм го с темата за дет метала :wall: :wall: :wall: та утре мисля да отида до магазин Фактор в Пловдив ама некои може ли да ме опъти до там че до сега не съм ходил :green: Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 8, 2005 Отговорено Октомври 8, 2005 дам вече от 4 месеца близо съм с тоя ефект и диста ме радва звука :guitar: опа тфа беше грешка обуркал съм го с темата за дет метала :wall: :wall: :wall: та утре мисля да отида до магазин Фактор в Пловдив ама некои може ли да ме опъти до там че до сега не съм ходил :green: от кръстовището на Ст.гара по Аксентий Велешки към библ. Ивам Вазов първата в дясно На края на пресе4ката на десния ъгъл Цитирай
One_Voice Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 напоследьк и мен ме кефи това камионче я кажете някаде да има втора рака Цитирай
fracture Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 (Редактирано) дам вече от 4 месеца близо съм с тоя ефект и диста ме радва звука :guitar: опа тфа беше грешка обуркал съм го с темата за дет метала :wall: :wall: :wall: та утре мисля да отида до магазин Фактор в Пловдив ама некои може ли да ме опъти до там че до сега не съм ходил :green: от кръстовището на Ст.гара по Аксентий Велешки към библ. Ивам Вазов първата в дясно На края на пресе4ката на десния ъгъл ако все още не са го преместили - просто зад Пловдивския Университет, има една църква, до нея - ако вървиш в посока към сточна гара - няма начин да не го фиксираш. offtopic: па можеше да се обадиш, като си тръгнал да даваш пари, имаше една работа да приключим, хем щях направо да те заведа :hello: Редактирано Октомври 9, 2005 от fracture Цитирай
Recommended Posts