Mensa Публикувано Април 17, 2008 Публикувано Април 17, 2008 Здравейте. Имам кубе Marshall MG50DFX със двоен футсуич. Притеснява ме, че няма диоди и винаги когато свиря на живо се налага да се обръщам към кубето (особено когато няма монитори в клуба) за да съм сигурен че съм си включил примерно ефекта или драйв канала. Ако някой може да ми разясни точно какво е напрежението на изводите за футсуича и дали е проблем да добавя към схемата въпросните светодиоди. Същото важи и за Rocktron Gainiac 2, който си купих наскоро, пробвах и видях, че работи през светодиод, но ме притеснява да не това да пречи по някакъв начин на работата на ефекта (кубето). Мерси Предварително. Поздрави. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Един френд има същото и се каним да му го моднем скоро (като се накани, де). Проблемът е, че "оригиналните" суичве на тоя АМР са с 3 крака само. Слагаш два DPDT суича от по 2 лева, два диода, една-две батерии и си в джаза! Другият вариант е с Милениум байпас схемичката, но аз не съм го правил досега, защото нямам транзистори и затова не гарантирам, че ще стане. Айде някой от гениите да каже. Цитирай
Recommended Posts