Nikifena Публикувано Юли 13, 2005 Публикувано Юли 13, 2005 Ето как са направили грифовете на Били Шиън и Стиив Вай http://www.home.earthlink.net/~ds_quinn/we.../LEDinstall.htm Сигурно има и други такива идиоти, на които им светят грифовете Айде очакваме новата китара на pacman да е такав Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 : ) Аз отдавна имам такива на Джема, но ги купих от: Hot Dotz Хвърлете едно око да видите за какво точно говоря... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Мдаммм...ебаси якото. Супер ефектно е, но не е нещо, което ще седна аз да си правя по китарата. Тя и така си е достатъчно яка. Цитирай
stratocaster Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 и ше ме накефи да ти изгори някоя и да трябва да разтаковаш целия гриф за да я орпавиш Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Моите са монтирани във фина пластична прозрачна лента. Ако се развали разлепяш лентата и все едно никога не си ги слагал. Аз веднъж съм ги подменял вече. Цитирай
bluesman Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Не е нещо невъзможно и може да се направи . Свето-диоди се продават на много места и имат много малък разход на ток и са много издръжливи. Готина идея ,не бях виждал подобно нещо. Цитирай
solo5 Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 те на големите имена ако им изгори някое диодче и си сменят китарата какъв им е проблема Цитирай
Fenix Отговорено Юли 16, 2005 Отговорено Юли 16, 2005 Басиста на Лимп Бизкит, всичките му басове са така. Адски много ме кефи тая идея Цитирай
Elmo Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 Бях ходил на една театрална постановка, където сцената беше абсплютно тъмна (демек не се осветяваше от прожектори), а актьорите се бяха намацали с някаква боя, която отразява ултравиолетовата светлина и я пречупва в видимия спектър. Та ефекта беше, че лицата и дрехите им светеха в тъмното. Отпред пред тях на сцената има УВ лампа, а актьорите бяха с някакви тъмни очила, щото предполагам си е доста вредно за очичките. Та аз по едно време си мислех, че така им правят точиците по китарите да светят Цитирай
VOSTOK Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 (Редактирано) Лудница! Има ли някой тук, който може да ми направи грифа на китарата така да свети на точките и колко ще струва? А може ли да се избира между цветове? Щото аз съм гола вода и ако ще не със снимки, а с видеоуроци да ми се обясни, пак нищо няма да направя... @visiondann - този сайт не се отваря... някаква алтернатива? Редактирано Юли 17, 2005 от VOSTOK Цитирай
Spaz Отговорено Юли 17, 2005 Отговорено Юли 17, 2005 za seфте видях такиви нещица като беше тука чичко Стиви Вай. Свиреше и светеше. Имаше едни лампи по главата и по пръстите и по китарата ... абе страшно си беше... И една силна музика .. тъмно ... Бе тия западните неща не водят до хуу .. Цитирай
Recommended Posts