Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ето как са направили грифовете на Били Шиън и Стиив Вай :cheers:

http://www.home.earthlink.net/~ds_quinn/we.../LEDinstall.htm

Сигурно има и други такива идиоти, на които им светят грифовете :D

Айде очакваме новата китара на pacman да е такав ;):)

Отговорено

Мдаммм...ебаси якото. Супер ефектно е, но не е нещо, което ще седна аз да си правя по китарата. Тя и така си е достатъчно яка.

Отговорено

Моите са монтирани във фина пластична прозрачна лента. Ако се развали разлепяш лентата и все едно никога не си ги слагал. Аз веднъж съм ги подменял вече. :cheers:

Отговорено

Не е нещо невъзможно и може да се направи . Свето-диоди се продават на много места и имат много малък разход на ток и са много издръжливи.

Готина идея ,не бях виждал подобно нещо.

Отговорено

те на големите имена ако им изгори някое диодче и си сменят китарата :P

какъв им е проблема :P:):P

Отговорено

Басиста на Лимп Бизкит, всичките му басове са така. Адски много ме кефи тая идея <_<

Отговорено

Бях ходил на една театрална постановка, където сцената беше абсплютно тъмна (демек не се осветяваше от прожектори), а актьорите се бяха намацали с някаква боя, която отразява ултравиолетовата светлина и я пречупва в видимия спектър. Та ефекта беше, че лицата и дрехите им светеха в тъмното. Отпред пред тях на сцената има УВ лампа, а актьорите бяха с някакви тъмни очила, щото предполагам си е доста вредно за очичките.

Та аз по едно време си мислех, че така им правят точиците по китарите да светят :cheers:

Отговорено (Редактирано)

Лудница! Има ли някой тук, който може да ми направи грифа на китарата така да свети на точките и колко ще струва? А може ли да се избира между цветове? Щото аз съм гола вода и ако ще не със снимки, а с видеоуроци да ми се обясни, пак нищо няма да направя...

@visiondann - този сайт не се отваря... някаква алтернатива?

Редактирано от VOSTOK
Отговорено

za seфте видях такиви нещица като беше тука чичко Стиви Вай. Свиреше и светеше. Имаше едни лампи по главата и по пръстите и по китарата ... абе страшно си беше... И една силна музика .. тъмно ...

Бе тия западните неща не водят до хуу ..