Polyphone Публикувано Април 16, 2008 Публикувано Април 16, 2008 Едно домашно джазче с подръчни материали: - китара - Кремока 1987г. - бас - Орфейка от 70-те, подарена ми от колега, извадена след 30години от мазето и съживена от Metalhammer! - дайре-барабанче - и четири гласа от дъртия Полифон http://media.putfile.com/Dream-a-little-dream-of-me--cover Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Звучи ми направо като записвано някъде около Бел Еър... Болен си. От хубава болест. Хармонична полифонна меланхолия. Не оздравявай никога. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 Звучи ми направо като записвано някъде около Бел Еър... Болен си. От хубава болест. Хармонична полифонна меланхолия. Не оздравявай никога. Благодаря ти, о, словомедний д-р Хар(д)-Мони! Ако нявга пробия в шоу-биснеса, ще те назнача за щатен(щатски?) Ламартин! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Любима песен, изпълнена бих казала много хубаво! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 18, 2008 Автор Отговорено Април 18, 2008 Любима песен, изпълнена бих казала много хубаво! Благодаря ти, Чаена Ян! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Аз й намерих инструментал на китара, много як. Сега ще ти е гепя като идея, ма едва ли ще я направя по-добре. Ще се хваля въпреки всичко Цитирай
Mandalay Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Не знам как успяваш, но изпълненията ти винаги ме мотивират и инспирират да творя... Цитирай
ascendendo Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Страхотно, просто ми стопли душата! И инструменталната и соловата и бек-вокалната партии! Много искрено! Искаме още! Цитирай
Кика Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 БРАВО, човече!!!!! Направо ме разби!!! ..иска ми се повече да чуя импровизация, края ми е много изненадващ, търсено ли е? Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 Не знам как успяваш, но изпълненията ти винаги ме мотивират и инспирират да творя... Мерси, поласкан съм, Мандалейски! мотивиращият Полифон пп Язък, че не сме с теб в една група! Какъв творчески тандем бихме били! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 Страхотно, просто ми стопли душата! И инструменталната и соловата и бек-вокалната партии! Много искрено! Искаме още! Благодаря ти! Намислил съм да запиша нещо баладично, на много гласове и на Бийтълс - с две думи - за душата Ако се получи добре, непременно ще го пусна. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 БРАВО, човече!!!!! Направо ме разби!!! ..иска ми се повече да чуя импровизация, края ми е много изненадващ, търсено ли е? Мерси много, NIGELA !!! Трогнат съм от подобно мнение на професионална джаз музикантка, при това много добра! С теб май се познаваме, ако паметта ми не ме лъже. Преди няколко години, по повод сформирането на една вокална формацийка...Нали? По отношение на импровизациите: Доскоро бях много резервиран към тях, държех много на нотата, сакън да не се изневери на оригинала. Но с течение на времето малко ми се промени мирослуха в това отношение. Затова и в това парче нещата стоят така. А какво разбираш ти под край на това парче? Принципно финалната импровизация съм я копирал и частично хармонизирал от варианта на Кас Елиът, а пък самия финал е доста брутален и рязък, щото нямах време да творя - закъснявах за работа!!! С изключение на интрото, китарката е импровизирана, а басът изкомпозиран за 10 минути. Перкусиите си дойдоха самички! Цитирай
Recommended Posts