liquid_death Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 (Редактирано) Евто, в други теми си описал добре тези неща , а и с малко повече сръчност и инжинерна мисъл човека може да се справи, но като гледам може и да не стане.Никого не искам да обиждам!простое един готви добре леща, а друг добре прави ориз. Моят съвет е човека да се обърне към лютиер. Редактирано Юни 30, 2008 от liquid_death Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 може би лютиера е най-добре да прецени наистина.Така с едни писания тука не може да стане.Китарата трябва да е види на място за да се прецени.Това с чука го казах малко по така,но иначе съм го правил и не винаги се получава да вярно е,но при грифа дори една стотна от милиметъра е важна и с малко шкурка може и да се получи Цитирай
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.