Чаената Ян Публикувано Април 14, 2008 Публикувано Април 14, 2008 (Редактирано) Замъкнаха ме в един пиано бар, караоке вечер, с надеждата да се изтъпанча и да пея. Обаче аз си глътнах граматиката, и само слушах и вътрешно ридаех или защо не съм толкова добра като някои, които хванаха микрофона /но го и ползваха добре/, или що не пея, при положение, че някои бяха пълна скръб, но се забавляваха, каквато е целта на занятието. И сега си правя сухи тренировки, с една уредба и микрофонче за говор /скайп-майп/, записвам се с камерата и нищо не обработвам. Чувам си грешките, обаче ми е много трудно да се упражнявам и да правя записи /с 4 деца на главата, не мои/ Та, чуйте и си кажете критиката, за да разбера отстрани какво прави лошо впечатление и да дерзая. Не съм бягала от оригиналите, това го знам. You know I`m no good, Amy Winehouse Редактирано Април 14, 2008 от Чаената Ян Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 (Редактирано) Много ми харесва тембъра на гласа ти! На мен лично ми хареса първата и втората песен! Мила не е моя работа, но защо 4 деца не твои?!Не знам какви са ти целите?!Пък и за да искаш нещо да правиш повече трябва да имаш време сама го знаеш!Аз ти пожелавам успех и следващия път пей на тоя караоке бар.Бъди смела Успех! Редактирано Април 17, 2008 от IgniteAll Нарушение на правилото за цитат на предишен коментар. Цитирай
BlueZone Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Ами никак не са ти лоши нещата в интерес на истината Пееш вярно, не ти трепери много гласа. Явно имаш усет за нещата. Според мен не е лошо да ходиш на уроци, защото по моему имаш потенциал Успех Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Оооо, на уроци много ми се искаше да ходя, но на 28 малко ми е късно за образование с пеенето де. Иначе си имам висше музикално. Благодаря за отзивите, това с треперенето ще да е лоша позиция по мое мнение. А иначе при Алис Боварян съм ходила половин година , но пък не ме приеха в Академията. Цитирай
Srebrin Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Чаената Ян , страхотна си.Наистина много ми хареса, а освен всичко друго трябва да се счете и факта, че записите са в домашни условия. С професионална апаратура само мога да си представя колко добре ще звучиш. Успех ! Цитирай
radogg Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 И на мен ми харесва как пееш Тембърът ти малко ми напомня на Нели Фуртадо Продължавай да пееш според мен и следващия път без тоя странен ефект на камерата, че работата стана слуушам и не вярвам на очите си пък и да можем да те видим де Айде успех! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Мила не е моя работа, но защо 4 деца не твои?!Не знам какви са ти целите?!Пък и за да искаш нещо да правиш повече трябва да имаш време сама го знаеш!Аз ти пожелавам успех и следващия път пей на тоя караоке бар.Бъди смела Успех! Яхнала съм метлата - имам амалко дете и няколко приятелки ми водят техните, като детегледачка съм, така и така съм си учителка, поне да не стоя като хептен домакиня. Те вече свикват с това "Тихо, правя запис!" Обаче ако от 10 записа 2 стават за нещо, то на единия ще има я някой детски писък, я срутване на нещо... А останбналите 8 са съсипани заради шум и "Мамооо, даййййй!" Та така е, какво да се прави. Разяснявам, не се оплаквам. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 (Редактирано) Замъкнаха ме в един пиано бар, караоке вечер, с надеждата да се изтъпанча и да пея. Обаче аз си глътнах граматиката, и само слушах и вътрешно ридаех или защо не съм толкова добра като някои, които хванаха микрофона /но го и ползваха добре/, или що не пея, при положение, че някои бяха пълна скръб, но се забавляваха, каквато е целта на занятието.И сега си правя сухи тренировки, с една уредба и микрофонче за говор /скайп-майп/, записвам се с камерата и нищо не обработвам. Чувам си грешките, обаче ми е много трудно да се упражнявам и да правя записи /с 4 деца на главата, не мои/ Та, чуйте и си кажете критиката, за да разбера отстрани какво прави лошо впечатление и да дерзая. Не съм бягала от оригиналите, това го знам. You know I`m no good, Amy Winehouse Браво! Много приятно пееш! Толкова чистичко и естествено, поздравявам те! Това му се вика вродена музикалност! А за дечицата - късметлии са, че са попаднали в музикална среда! Ще го оценят един ден. При мен са две диванета, като по-голямото вече може само да си прави записи, че даже и се научи да записва песничка на три гласа! Редактирано Април 14, 2008 от Polyphone Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Оооо, на уроци много ми се искаше да ходя, но на 28 малко ми е късно за образование с пеенето де. Иначе си имам висше музикално.Благодаря за отзивите, това с треперенето ще да е лоша позиция по мое мнение. А иначе при Алис Боварян съм ходила половин година , но пък не ме приеха в Академията. Имаш си висше музикално значи наистина знаеш как да пееш?!Извини ме но се обърках малко! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Sladko, моето висше музикално е с китара и педагогика, пяла съм в хор. Нямам висше с пеене обаче, за съжаление. Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Sladko, моето висше музикално е с китара и педагогика, пяла съм в хор.Нямам висше с пеене обаче, за съжаление. На мен ми харесва как пееш! Но не знам какви са ти амбициите, целите отностно пеенето!? Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Аз от дете си мечтая да пея, винаги това ми е била мечтата и това, което ме е вълнувало. Обаче лесно се отказах от кандидатстването - бях обезкуражена и не получих подкрепата на родителите ми. После в СУ се записах в Дамски Камерен Хор, където пях колко...6 години, и на бг и на международни сцени - конкурси, фестивали, концерти. Бях част от безизвестните Амазонс проджект - правехме експериментални смесвания на джаз, класика, поп и етно/фолклор/. Имахме и самостоятелен концерт в НДК, но след това - разпад. Не по моя инициатива. Така и не можах да си намеря моята група, с която да сбъдна мечтата си. Това е, аз може би не съм била достатъчно настоятелна, но и живота си тече по един или друг начин и си иска своето разпиляване в ежедневието и другите чисто човешки цели, които си поставяме. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Браво, няма по-прекрасно нещо от това да пееш в хор! И аз така съм пял в продължение на десетина години в мъжкия хор на Света Неделя, успоредно с това правех и поп групи с многогласна насоченост, все несполучливи уви, явно сме страната на солистите! Макар че последната издържа близо година и половина!! И сега си се занимавам в домашни условия със софтуерно наслагване на собствения си глас имитация на група. Редактирано Април 17, 2008 от IgniteAll Нарушение на правилото за цитат на предишен коментар. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Чаена, звучиш все едно си на 93 години и вдруги ден ще умираш. И не говоря за песните, защото те ми харесват. Визирам последния ти поуст: Това е, аз може би не съм била достатъчно настоятелна, но и живота си тече по един или друг начин и си иска своето разпиляване в ежедневието и другите чисто човешки цели, които си поставяме. При малко желание, съвсем спокойно можеш веднъж седмично да заведеш твоето дете при някоя от тия приятелки, които споменаваш и да си отделиш 2-3 часа да попееш с някоя група, ей така, само за кефа. Щом това е било мечтата ти, винаги можеш да го направиш поне свое хоби, пък и си мисля, че си струва, защото гласът ти е добър Няма смисъл да се предаваш толкова лесно! Нищо не е загубено, докато не го изгубиш, както обичам да казвам аз (кефи ме да се цитирам). Пък, така като слушам, далеч не си го изгубила Редактирано Април 15, 2008 от CorvusCorax Цитирай
SLADKO_ Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Аз от дете си мечтая да пея, винаги това ми е била мечтата и това, което ме е вълнувало. Обаче лесно се отказах от кандидатстването - бях обезкуражена и не получих подкрепата на родителите ми.После в СУ се записах в Дамски Камерен Хор, където пях колко...6 години, и на бг и на международни сцени - конкурси, фестивали, концерти. Бях част от безизвестните Амазонс проджект - правехме експериментални смесвания на джаз, класика, поп и етно/фолклор/. Имахме и самостоятелен концерт в НДК, но след това - разпад. Не по моя инициатива. Така и не можах да си намеря моята група, с която да сбъдна мечтата си. Това е, аз може би не съм била достатъчно настоятелна, но и живота си тече по един или друг начин и си иска своето разпиляване в ежедневието и другите чисто човешки цели, които си поставяме. И на мен ми се случи нещо подобно, не същото но просто си нямам вече група в която да пея, но пак не съм се отказала защото знам какво искам...Знам каква е реалността, но това не значи, че ще се предам без бой!Поне мога да опитам нищо, че за малко спрях с опитите ...Важното, е че знам, че имам цел и пътя малко по малко се очертава!И всичко ще се получи може би по-добре и от това, което си мисля...А ти не се отказвай имаш чудесен глас! Чаена, звучиш все едно си на 93 години и вдруги ден ще умираш. И не говоря за песните, защото те ми харесват. Визирам последния ти поуст:Това е, аз може би не съм била достатъчно настоятелна, но и живота си тече по един или друг начин и си иска своето разпиляване в ежедневието и другите чисто човешки цели, които си поставяме. При малко желание, съвсем спокойно можеш веднъж седмично да заведеш твоето дете при някоя от тия приятелки, които споменаваш и да си отделиш 2-3 часа да попееш с някоя група, ей така, само за кефа. Щом това е било мечтата ти, винаги можеш да го направиш поне свое хоби, пък и си мисля, че си струва, защото гласът ти е добър Няма смисъл да се предаваш толкова лесно! Нищо не е загубено, докато не го изгубиш, както обичам да казвам аз (кефи ме да се цитирам). Пък, така като слушам, далеч не си го изгубила Прав си!Чак и аз се насърчих с това изказване мерси! Редактирано Април 15, 2008 от SLADKO_ Цитирай
Recommended Posts