Николай Дремов Публикувано Април 13, 2008 Публикувано Април 13, 2008 Търся семпли и ритми за GEM WK3 Oriental Клавирът го взех на скоро, а няма нищо по него като стилове и т.н. А знаете нашата българска музика как се свири без да нямаш дори една ръченица или дайчово хоро. Ако някой може да помогне, нека пише ЛС Благодаря на всички колеги предварително. Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Iskash li da ti konvertiram nqkolko stila ot Korg imam dosta informaciq? pishi na e-maila ako reshish nesto megamix_studio@abv.bg Цитирай
Николай Дремов Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Отговорих на емайла! Искрено се радвам когато някой колега се отзове! Благодаря предварително на следващите (ако има такива) Лека и доходна работа пожелавам на всички. Цитирай
Maestroto Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Коко.Вземи да ми се обади6 най-накрая.Не се прави на ударен.Имам над 15000 стила за каквито клавири се сетиш.Само не съм сигурен със "Стайл уорка" дали може да се конвертират за твоя Джем.Ако искаш и от Корга мога да ти дам всичките си стилве с които бачкам. Калин-0885414194 Цитирай
Николай Дремов Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Коко.Вземи да ми се обади6 най-накрая.Не се прави на ударен.Имам над 15000 стила за каквито клавири се сетиш.Само не съм сигурен със "Стайл уорка" дали може да се конвертират за твоя Джем.Ако искаш и от Корга мога да ти дам всичките си стилве с които бачкам.Калин-0885414194 Здрасти Калински Прати на емайла каквото имаш: nikolay.dremov@gmail.com Цитирай
Recommended Posts