kvelikov Публикувано Април 13, 2008 Публикувано Април 13, 2008 Пичове, не знам защо решихте да усложните така процеса... Какво му беше на досегашния начин - даваш линк и готово... Дано не съм разбрал правилно... Ще сложа пак линка с новата песен на Любена: http://www.4shared.com/file/43960620/7aac2c4a/Liu.html Цитирай
synchu Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 (Редактирано) ....първият път не се (е) получи(ло), защото поста ти не беше на кирилица, доколкото си спомням, като го мернах, а това е задължително. Добре е парчето мдам, макар и "втората част" да не ми харесва, но просто не ми харесва такъв тип звучене - това разбира се е въпрос на вкус Барабаните не ми харесват като звук - throughout ... Редактирано Април 13, 2008 от synchu Цитирай
kvelikov Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 Нормално е втората част да не се понрави на повечето съфорумници... Все пак е денс/клубарски стила... Любена пее това най-добре, пък и пипнато стана...Ще я направя рокаджийка аз нея... Иначе при звука на барабаните е като при жените - вкусове разни... Thanks за добрите думи! Цитирай
Recommended Posts