alexthegreat Публикувано Юли 12, 2005 Публикувано Юли 12, 2005 http://www.projectguitar.com/tut/logo.htm Един пич обяснява как си е направил и сложил собствено лого на нек-а на китарата... Много подробно, професионално и интересно - за тези, които искат да си направят китарата по-custom made Моята понеже не маркова особено (Behringer) може и да я поокрася малко някой ден ---------------- За модераторите: ако сметнете, че темата е по-подходяща за раздел "поправка на инструменти" можете да я преместите...просто аз съм останал с впечатление, че там се постват по-професионали казуси и оферти.. Цитирай
AXE Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Ей мерси пич Точно това мисля да правя с едната си китара - да пише AXE на главата Мислех да го правя със самозалепващо фолио. Има 2 начина: -боядисваш, залепваш фолиото, лакираш -боядисваш (примерно) в бяло, залепваш фолиото, боядисваш в какъвто цвят искаш, махаш фолиото (така отдолу е бялата боя), лакираш Ще видя какво пише и на тоя сайт и ще избера най-удачното (разбирай лесното :green: ). Цитирай
the_gorer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Това упътване е тарикатско, само дето не мога да намеря и половината от необходимите материали. Някой да знае къде се продава принтерна хартия за водни ваденки? Това е друг много подходящ начин за слагане на логота или картинки по китарата. Ако се направи добре, изглежда като air brushing. Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 (Редактирано) AXE: Ами неговия метод е подобен на твоя първи. Разликата е че не се налага да изрязваш надписа си на самозалепващото се фолио, че иска доста сръчност особено за дребни детайли. Пича го печата на лазерен принтер на прозрачен материал и целия материал го лепи и после с лака отгоре. Като го направиш, дай една снимка да видим, а? Успех За ваденките...май найстина са рядкист..днес ще пообиколя по книжарниците да видя.. Редактирано Юли 12, 2005 от alexthegreat Цитирай
AXE Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Разликата е че не се налага да изрязваш надписа си на самозалепващото се фолио, че иска доста сръчност особено за дребни детайли. Тук идват връзките в рекламните агенции - режещ плотер Бъди сигурен че като го направя (и не само това) ще ви засипя със снимки Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Хе хе... май ще отворим скоро тема за "най-хубавата custom made китара" ) Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Ами в тази посока мога да покажа моята китарка Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 12, 2005 Автор Отговорено Юли 12, 2005 Аз нещо не можах да отворя линка Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Ами в тази посока мога да покажа моята китарка Какъв е подписа? чии демек Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Ами в тази посока мога да покажа моята китарка Какъв е подписа? чии демек Подписа е на чичо Вай и много си се гордея с него Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 500 кб за тая малка картинка не беше добра идея. Ето малко по-оптимайзд Цитирай
alexthegreat Отговорено Юли 13, 2005 Автор Отговорено Юли 13, 2005 Разликата е че не се налага да изрязваш надписа си на самозалепващото се фолио, че иска доста сръчност особено за дребни детайли. Тук идват връзките в рекламните агенции - режещ плотер AXE, можеш ли да ме уредиш и мен с един плотер? Да ми резнат 2-3 неща на фолио за шрайф проектор за шаблон...не безвъзмездно естествено Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 (Редактирано) YtseJam, мерсаж за услугата. Аз явно съм тъп понякога П.П. На онзи адрес са ми и другите китари - които иска нека разглежда Редактирано Юли 13, 2005 от iBobz Цитирай
AXE Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Разликата е че не се налага да изрязваш надписа си на самозалепващото се фолио, че иска доста сръчност особено за дребни детайли. Тук идват връзките в рекламните агенции - режещ плотер AXE, можеш ли да ме уредиш и мен с един плотер? Да ми резнат 2-3 неща на фолио за шрайф проектор за шаблон...не безвъзмездно естествено Ми що да не мога. Ще се разберем Цитирай
solo5 Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 не се излагайте бе пичове да ти изрежат нещо на плотер не е никак скъпо няколко левчета и си готов Цитирай
Recommended Posts