VIVAHIT Публикувано Април 11, 2008 Публикувано Април 11, 2008 (Редактирано) Здравейте, приятели и колеги. Днес бях на покупки за чинели и хардуер в Магазина на Ямаха на Искърско Шосе. Там работи един барабанист, който се подвизава тук, в нашия форум. Искам да изразя благодарноста си към него за прекрасното обслужване с което ме удостои. Цял час обикаляше плътно до мен за да пробваме всеки чинел, всяко барабанче и перкусия. Затрупах го с огромно количество въпроси на които получавах светкавичени отговори. Определено не съм очаквал подобно загрижено и приятелско отношение. И така време е да кажа кой все пак е това, нали така ? Дами и господа, сърдечни благодарности на axel Редактирано Април 11, 2008 от VIVAHIT
tupoto kopele Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Готино е там да...аз ходя дори само за палки, Владо е пич, а има и паркинг.
boreto Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Мда, магазина е готин - на удобно ми е и минавам често да го занимавам Владето с глупости. Горкия, сигурно като ме види вече и се изприщва Цените на барабаните са добри, а и избора е голям. Само най-накрая да ги докарат тея пусти Мапекси
geni2x Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Да, това е може би най-приятния магазин за инструменти в София, а и човека с барабаните е добронамерен и спокоен!
The Crow Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Владо ,братле и аз мога да ти благодаря за това ,което си направил за мен ,и с ръка на сърцето мога да кажа,че Динакорд -а в Гетото е най-добрият магазин въобще в София.Айде Владко и чакаме Мапекса нали знаеш
VIVAHIT Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Айде на Мапексааааа И за мен един си взимам
Mephistofel Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Я раздуйте за "Mapex"-ите? Ако вярно са дошли - да зарадвам един човек (добре, де - барабанист ) ?
axel Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Да,дойдоха,но още не са в продажба,надявам се че до 1-2 дни ще бъдат и ще пиша.
kukls Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 @axel, имаш ли възможност да дадеш линк към някой каталог/ценоразпис на чинели ISTANBUL които предлага динакорд. мисля че ще е полезно за хора където няма представителство на динакорд.
Recommended Posts