johniebgood Публикувано Април 11, 2008 Публикувано Април 11, 2008 Това е парчето "смоко на дървото" ,с което група "Бордюр" от Монтана , участва в конкурса на Д2 , Гравити Ко и КокаКола . Ударихме по едно рамо аз и колегата ultramega , че 'ептен не беше за пред хора , ама иначе си е потнциален хит . Насладете се ! смоко на дървото Цитирай
johniebgood Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 ^ То оставаше и да те изкефи...парчето е пълен ташак,дано и групата да не се взема на сериозно,ма знаеш ли... Цитирай
johniebgood Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Тя цялата работа е много зле , ние просто си направихме ташак с "групата" (Бордюр), иначе оригинала ,може да се чуе в темата за кокакола конкурса , струва си! Цитирай
johniebgood Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Аз съм фен на текста... Цитирай
Valhalla Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Когато слушах песните за конкурса на Coca Cola и стигнах до тая група , се превих на 3 от смях . Някои от групите си бяха чиста скръб , да имаше 4/5 изпъкващи. Обаче съгласе те се , че тия момчета от 'Бордюр' са още 'неуврели' , поне правят шоу , нали Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 22, 2008 Автор Отговорено Юли 22, 2008 А бе , не са истина , просто... Цитирай
fLiSk Отговорено Юли 23, 2008 Отговорено Юли 23, 2008 Е на средното ниво на конкурса са поне. Все пак победиха композиторите на "Малки Тайни" Цитирай
Valhalla Отговорено Юли 28, 2008 Отговорено Юли 28, 2008 Е именно Soul Stage според мен изпъкнаха най-много , бяха най-различни и изобщо звука им беше много добър . Разпалиха абсолютно всички на финала в НМУ-то . Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 смоко на дървото yeee ! Цитирай
El`ToRo Отговорено Септември 16, 2008 Отговорено Септември 16, 2008 Според мин най-добри на шиб*ния конкурс бяха The Strunes много добро шоу прай вокалчто пък и песните горе долу мязаха, абе напрао си бяха екстра в сравнение с другите групи . Цитирай
Recommended Posts