minimateco Публикувано Април 10, 2008 Share Публикувано Април 10, 2008 Здравейте! Искам да помоля за малко съвети.. Аз съм начинаещ в миксирането на Minimal-Techno музиката. Имам голям case с подбрана музика (около 60GB tracks) и смятам да започвам да практикувам в миксирането. Но имам един проблем.. Имам професионални слушалки Pioneer HDJ1000 & миксер Behringer DJX700, но проблема остава в плейърите? Понеже нямам повече пари, а един хубав плейър струва около 1000лв (а на мен ми трябват 2..) мисля да използвам някаква алтернатива. 1во.. На мен не ми е нужен този плейър, защото моят тип музика не изисква Loop, Cue и тем подобни глупости. Нуждая се само от едно - Pitch Control (темпото). Един приятел ме съветва да ползвам Software, но проблема е, че не мога да определям темпото както като е на Hardware.. много по-трудно ми е. Та какъв е вашият съвет? Има ли някакъв евтин hardware, на който да зареждам MP3ки и единствената екстра да му е Pitch Control? Tова ми харесва страшно много, но не правят доставка до България, а и не им вярвам на тези доставки: http://www.decks.co.uk/products/mp3players/eks/xp5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 11, 2008 Share Отговорено Април 11, 2008 Ако това ти върши работа го потърси в други сайтове. Може би от немските Томан, Мюзик-соре и т.н. Много от нас ПОСТОЯННО пазаруват така, тъй че можеш да им вярваш. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts