anonimized_8837 Отговорено Април 12, 2008 Автор Отговорено Април 12, 2008 а вас кой ви каза че моя бас не е сцепен има лек разлом от лизевата страна, но мисмя че не е акивен вече, кротнал се е Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Aбе на чам ми мяза светлото дърво в зебрите... Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Поздравления.Много добре се е получило... Цитирай
Overdrive Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Aбе на чам ми мяза светлото дърво в зебрите... мяза обаче ми се струва че е липа или нещо подобно - по-меко ми се вижда и от чама а и няма много шарки в по-широките си части аз имам такава китара (не бас) на парчета и няма спукано никъде все още Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 (Редактирано) Има смърчове, които са без много шарки. Може и да има малка бройка с липа, обаче ако погледнеш един пълдин-зебра, ведната ще видиш шарките по чама. При това, при липата, годишните пръстени личат по-малко, докато при чама са ясно видими, както е и при орфеите. Редактирано Април 13, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Overdrive Отговорено Април 13, 2008 Отговорено Април 13, 2008 Може - поне на моя не виждам никакви шарки - еднакво е цялото светло дърво Цитирай
Recommended Posts