Achiles Публикувано Април 7, 2008 Публикувано Април 7, 2008 Коментирайте, критикувайте. Парчетата са качени в сайта ни и могат да се прослушват. Next Bus To Heaven, Smith и Neverlended. ( http://saltriverbg.com ) А в сряда (9-ти Април) ви очакваме в The Club на официално представяне. Входа е 6 лв. Ще се радваме да се видим. Цитирай
Achiles Отговорено Април 11, 2008 Автор Отговорено Април 11, 2008 Толкова труд да записваме и нито един коментар. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Коментирайте, критикувайте. Парчетата са качени в сайта ни и могат да се прослушват. Next Bus To Heaven, Smith и Neverlended. ( http://saltriverbg.com ) А в сряда (9-ти Април) ви очакваме в The Club на официално представяне. Входа е 6 лв. Ще се радваме да се видим. Супер е парчето Next bus to heaven ! Особено сполучливо ми се струва на куплетите съчетанието на вокала с уа-уа китарата! Браво! Цитирай
Achiles Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 Мерси много за коментара Polyphone. Определе Пламен се справя много добре със записите и с миксирането. Иначе от известно време сме се регистрирали в slicethepie.com Препоръчвам на всички, които имат качествени записи да се регистрират там, защото има много полезни коментари, а и човек може да сравни нивото си, защото музиката се оценява от музикални продуценти, критици и музиканти от цял свят. Повечко по темата можете да прочетет тук: http://saltriver.blog.bg/viewpost.php?id=182266 А иначе ми е интересно да чувам и вашите коментари. Цитирай
Anahat Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Не мислех да пиша коментар - не мислех и да слушам повече от една песен на сайта - но след като изслушах всички песни (някои по 2-3 пъти), се почувствах задължен да го направя. Много приятно ме изненада това, което чух. От песните най-много се изкефих на Mr. Scarecrow, Tombstone Without a Name и The Bitter Part of Me. Накратко - група с оригинално и интелигентно звучене, собствен стил и някои много добри песни. Но! Има нещо много уникално в тази група и това са смислените, добре написани текстове, на добър английски, при това и изпяти на добър английски (вокалът е много добър ). Babyface Clan са единствената българска група, за която се сещам, за която може да се каже същото. Субективното ми мнение: В музиката на Saltriver има усещане за изкуство. Това е музика, която има нещо да каже. Не е "музика" написана, за да се куфее на нея, или пък, за да се изфука китариста колко бързи сола може да прави. Не е написана () , за да бъде оригинална, нито пък за да бъде популярна. Това е такава рядкост! Говоря на световния музикален пазар въобще. Просто е глъдка свеж въздух, за която безкрайно им благодаря Край на субективното ми мнение. С две думи: група на световно ниво. PS: На текства на "the bitter part of me" на сайта преди припева пише "chore". Правилната дума е "chorus". Поздрави и от все сърце ви желая успех! Цитирай
Achiles Отговорено Април 20, 2008 Автор Отговорено Април 20, 2008 Мерси много за хубавите думи. А за грешката си прав, може би в бързината нещо съм объркал. Ще я поправя Не мислех да пиша коментар - не мислех и да слушам повече от една песен на сайта - но след като изслушах всички песни (някои по 2-3 пъти), се почувствах задължен да го направя. Много приятно ме изненада това, което чух. От песните най-много се изкефих на Mr. Scarecrow, Tombstone Without a Name и The Bitter Part of Me. Накратко - група с оригинално и интелигентно звучене, собствен стил и някои много добри песни. Но! Има нещо много уникално в тази група и това са смислените, добре написани текстове, на добър английски, при това и изпяти на добър английски (вокалът е много добър ). Babyface Clan са единствената българска група, за която се сещам, за която може да се каже същото. Субективното ми мнение: В музиката на Saltriver има усещане за изкуство. Това е музика, която има нещо да каже. Не е "музика" написана, за да се куфее на нея, или пък, за да се изфука китариста колко бързи сола може да прави. Не е написана () , за да бъде оригинална, нито пък за да бъде популярна. Това е такава рядкост! Говоря на световния музикален пазар въобще. Просто е глъдка свеж въздух, за която безкрайно им благодаря Край на субективното ми мнение. С две думи: група на световно ниво. PS: На текства на "the bitter part of me" на сайта преди припева пише "chore". Правилната дума е "chorus". Поздрави и от все сърце ви желая успех! Цитирай
Rooster Отговорено Април 29, 2008 Отговорено Април 29, 2008 Да си призная очаквах много повече коментари. Аз като приятел на групата избягвах да се обаждам, но субективното ми мнение е: Върхът сте. Цитирай
Achiles Отговорено Май 11, 2008 Автор Отговорено Май 11, 2008 Новите песни са качени и в сайта ни за download. http://saltriverbg.com Цитирай
vanboy Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 (Редактирано) Имате поздравления и от мен,момчета!!Идеите са ви страхотни а сте и добри музиканти.Жалко,че отзивите тук са толкова малко при условие,че повечето тук са музиканти-рокаджии.Може би психиката ни е такава,че ако ни хареса нещо,предпочитаме да си го премълчим,защото е конкуренция..егати трагедията.Желая ви успех и извън рамките на страната!Опитайте и с реномирани външни музикални сайтове. Редактирано Май 12, 2008 от vanboy Цитирай
synchu Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 И мен много ме кефи музиката - определено Браво! Рокенрол напред както се казва... Цитирай
Achiles Отговорено Май 12, 2008 Автор Отговорено Май 12, 2008 Мерси за хубавите думи пичове. Vanboy, съгласен съм с теб за коментирането. Аз също рядко коментирам каквото и да било и то го коментирам ако ми харесва. Винаги допускам, че това, което не ми харесва, просто не мога да го разбера. Иначе опитваме да лансираме парчетата си къде ли не, но е факт, че сами трудно се справяме. Тук е времето да спомена за сайта slicethepie.com и препоръчвам на всички, които имат качествени записи да си правят регистрации и да ги качват. Малко е сложна системата, но си заслужава. Получават се коментари от музиканти от цял свят и най- важното е, че когато някой коментира и слуша песен първоначално не знае на кого е, и от коя държава, което дава допълнителна обективност на оценките. Засега нашия общ коефициент се движи около 6,5 от 10, което за този сайт си е доста добър рейтинг. Цитирай
Stivy_k Отговорено Юни 4, 2008 Отговорено Юни 4, 2008 Много приятна изненада!!!! Звучи много истинско. На места малко ми напомня на саунда на Porcupine tree! за записа не мога да кажа нищо лошо Успех!!! Цитирай
Achiles Отговорено Юни 10, 2008 Автор Отговорено Юни 10, 2008 Мерси отново за хубавите думи. А който желае може да заповяда този петък, 13-ти юни в клуб Swinging Hall. Най- вероятно ще закрием сезона, защото вече две години подред установявам, че лятото в софия всичко умира. Много приятна изненада!!!! Звучи много истинско. На места малко ми напомня на саунда на Porcupine tree! за записа не мога да кажа нищо лошо Успех!!! Цитирай
Achiles Отговорено Октомври 10, 2008 Автор Отговорено Октомври 10, 2008 Вече от месец може да се похвалим с нов и много по-добър дизайн на сайта: http://saltriverbg.com Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 12, 2008 Отговорено Октомври 12, 2008 Екстра Фен съм, ама няма нищо общо с Porcupine Tree и звука им, а и няма нужда. И успехи където и да е Но само ако са много!/ то е неизбежо. въпрос на мотивация/ Цитирай
Recommended Posts