Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

http://media.putfile.com/Nirvana---Heart-Shaped-Box-acoustic-guitar-girl-cover

китара - емка

вокал - емка

идея - емка

звукозапис - мп3 плейър

на едно място го обърках ама ме мързи да го свиря и да го записвам пак.. чукнах грешно прагче :wallbash:

хайде хранетеееееее велики и знаещи музикантиии хранетеееее

Отговорено
Бре! :wallbash: Браво уе!

Само малко по-стабилно и силно да пееш.Иначе си вярна.

междодругото пича, който ме записваше просто се сети в два часа през нощта, звънна ми по телефона и вика хайде зимай китарата и идвай да те записвам.. сега имам време викам окей.. попринцип имам по-силен и по-изнесен глас.. ходя при един педагог тука и вече знам някои тънкости

междодругото, благодаря

п.п. долният коментар е към едни индивиди от форума с изглежда доста високо самочувствие на знаещи и можещи музиканти.. интересно ми е да разбера какво е тяхното мнение .. там от гледна точка на блек метъла и тъмните проекти как седят нещата ^ ^ ^ ^ :hysterical: нищо лично

Отговорено

Яко е, медъла одобрява, моем го завъртим по online радиото ако не ме мързи, тъй или инак се чудя ко да пускам.

Отговорено

Бе малко не ми се връзва песни на Нирвана с женски глас, ама тва си е на мен само, а иначе гласът ти на края става много секси. Дано да имаш 18, че да не ме обвинят в нещо хахахахах :P

Отговорено

ще пусна.. ама ме е срам, че смъквам 6та струна на ре и като ги науча песните в правилния строй тогава..

п.п. за heart-shaped box се смъква, обаче аз реших да се възползвам и си слагам барето на 6та 5та и 4та и айде джангър

ама не може така :thumbs_up: