Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) Звучи гот! Само че, според мен, ако свириш в банда, в общия звук малко ще се поизгубиш! Иначе звука си е ..гот! e да по жем сайт и вай форум всякви ги разправят... на мен у нас не ми се губи...а и в банда едва ли....ще се изгубя... има презенс за световно Това не е точно така, но както решиш... А и Требъл-а - да е от 6- нагоре ти имаш ли легаси? защо виждам че чат пат вървиш срещу мен? :green: виждам че имаш мнение... Моето е доста егоцентрично..затова ме боли че на теб не ти харесва Карвина хаха :hello: Редактирано Юли 19, 2005 от Nalbantov Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 "e да по жем сайт и вай форум всякви ги разправят..."Тва не го разбрах!!! Пробвай се като свириш в група, мисля че в общия саунд няма да има нищо общо! :think: Просто няма да се чуваш Ама пробвай де,може и аз да се бъркам :stop: Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 "e да по жем сайт и вай форум всякви ги разправят..."Тва не го разбрах!!! Пробвай се като свириш в група, мисля че в общия саунд няма да има нищо общо! :think: Просто няма да се чуваш Ама пробвай де,може и аз да се бъркам :stop: ем иаз за тва не свиря в банди от страх да не се чувам Цитирай
JEMer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 еми на 100 ватаама незнаех че има повече гейн на слабо...ей ся цъкам копчето с една отверка... пробвай да видиш как е.. леко по различно е.. но важното е да се експерементира хехе аве дай да немерим още фотоси на вай ама от студио? нп ... Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 еми на 100 ватаама незнаех че има повече гейн на слабо...ей ся цъкам копчето с една отверка... пробвай да видиш как е.. леко по различно е.. но важното е да се експерементира хехе аве дай да немерим още фотоси на вай ама от студио? нп ... тоя фото го знам... а и на тая песен не ме кефи саунда.... бтв незнам как вади онзи острия саунд по солата в пълнтие аранжименти... явно е с богнера или с ЖЦМ 900??? а....щото определено карвина е мнго мек... и нема л ида видим педалите как са врътнати Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Звучи гот! Само че, според мен, ако свириш в банда, в общия звук малко ще се поизгубиш! Иначе звука си е ..гот! e да по жем сайт и вай форум всякви ги разправят... на мен у нас не ми се губи...а и в банда едва ли....ще се изгубя... има презенс за световно Това не е точно така, но както решиш... А и Требъл-а - да е от 6- нагоре ти имаш ли легаси? защо виждам че чат пат вървиш срещу мен? :green: виждам че имаш мнение... Моето е доста егоцентрично..затова ме боли че на теб не ти харесва Карвина хаха :hello: Исках да кажа МИДЪЛ-а, щото той ТРЕБЪЛ-а си е над-6 Легаси нямам, но имам ТРИАКСИС + СИМУЛ КЛАС 2:90, които ме чакат новички в БГ Че и 2 х Ректифайъра пристигат он Норвегия тоя месец ... Тц Тц Тц ... Голямо шоу ще има Само да ги пипна на 3-ти Септември ще ги сефтосам И ще залея форума с демота Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 Звучи гот! Само че, според мен, ако свириш в банда, в общия звук малко ще се поизгубиш! Иначе звука си е ..гот! e да по жем сайт и вай форум всякви ги разправят... на мен у нас не ми се губи...а и в банда едва ли....ще се изгубя... има презенс за световно Това не е точно така, но както решиш... А и Требъл-а - да е от 6- нагоре ти имаш ли легаси? защо виждам че чат пат вървиш срещу мен? :green: виждам че имаш мнение... Моето е доста егоцентрично..затова ме боли че на теб не ти харесва Карвина хаха :hello: Исках да кажа МИДЪЛ-а, щото той ТРЕБЪЛ-а си е над-6 Легаси нямам, но имам ТРИАКСИС + СИМУЛ КЛАС 2:90, които ме чакат новички в БГ Че и 2 х Ректифайъра пристигат он Норвегия тоя месец ... Тц Тц Тц ... Голямо шоу ще има Само да ги пипна на 3-ти Септември ще ги сефтосам И ще залея форума с демота ем нека де кой ти е казал нещо/ аз не съм по тея трипле в едно Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Митак, ето че и @Джемър ти го каза същото, но тоя път със снимков материал Ади повече да не се обаждам Цитирай
Henderson Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 (Редактирано) "ем иаз за тва не свиря в банди от страх да не се чувам " Ами...кво да ти кажа... Пробвай! Нещата са мааааааалкооо по-различни! Както и маааалкооо по истински! :think: Или поне аз така си мислЯ! "Това не е точно така, но както решиш... А и Мидъл-а - да е от 6- нагоре За лампова конфигурация - Е ЖЕЛАТЕЛНО!! " Е ТВА ВЕчЕ Е УМНА ПРИКАЗКА! Редактирано Юли 19, 2005 от Henderson Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 Митак, ето че и @Джемър ти го каза същото, но тоя път със снимков материал Ади повече да не се обаждам младеж гледай Драйв канала а не чистия нещо ти се спи :green: :hello: Цитирай
JEMer Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Митак, ето че и @Джемър ти го каза същото, но тоя път със снимков материал Ади повече да не се обаждам е тва пък къде го видя... както се вижда мидъла на lead-a e на 4 или имам нужда от по големички очилца знам ли хехе Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Митак, ето че и @Джемър ти го каза същото, но тоя път със снимков материал Ади повече да не се обаждам младеж гледай Драйв канала а не чистия нещо ти се спи :green: :hello: Кой КЛЕАН - дето са на нула всичките ли Базикам се Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 19, 2005 Автор Отговорено Юли 19, 2005 "ем иаз за тва не свиря в банди от страх да не се чувам " Ами...кво да ти кажа... Пробвай! Нещата са мааааааалкооо по-различни! Както и маааалкооо по истински! :think: Или поне аз така си мислЯ! "Това не е точно така, но както решиш... А и Мидъл-а - да е от 6- нагоре За лампова конфигурация - Е ЖЕЛАТЕЛНО!! " Е ТВА ВЕчЕ Е УМНА ПРИКАЗКА! аве за ся ми стига у нас направо си дигам аларма за цел оркестър Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 "ем иаз за тва не свиря в банди от страх да не се чувам " Ами...кво да ти кажа... Пробвай! Нещата са мааааааалкооо по-различни! Както и маааалкооо по истински! :think: Или поне аз така си мислЯ! "Това не е точно така, но както решиш... А и Мидъл-а - да е от 6- нагоре За лампова конфигурация - Е ЖЕЛАТЕЛНО!! " Е ТВА ВЕчЕ Е УМНА ПРИКАЗКА! Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 19, 2005 Отговорено Юли 19, 2005 Пак ли ще се изпокарате за едното нищо? Цитирай
Recommended Posts