Baby Thomas Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Анди Тимънс е ИЗРОД-страшно навътре е и в кънтри-то и джаз-а.За мен е определено в топ5 екпресивни рок китаристи-старшен тон,супер фразиране,страхотни линий и техника. И на мен ми е в топ 5 на китаристите овъролл!!! Перфектен е дюдера и е страшно разнообразен в стилово отношение. Всичките му албуми са яки! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 (Редактирано) имам на Анди всичко ама ...като почнете да се изхвърляте напраоо.. Оня бил зле другия по добре...а третия ги разбил xoxoxo Като знаете кое е по добре одете вие на G3 2055 year И незнам как може да сравниш Вай с Анди баси тъпотията Редактирано Юли 15, 2005 от Nalbantov Цитирай
npace Отговорено Юли 23, 2005 Отговорено Юли 23, 2005 как се казва песента от example #1? бааааааааааааааааааааааааааааа той е най-добрия за мен а стила най-много ме радва Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Парчетата в урока са страхотни, обаче за образователната цел на това видео - ами честно казано по-скоро липсва, в смисъл аз не бих го нарекъл урок. Цитирай
npace Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 никога не са уроци, взимат един добър китарист и той почва да се прави на гъзар пред камерата... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 27, 2005 Отговорено Юли 27, 2005 никога не са уроци, взимат един добър китарист и той почва да се прави на гъзар пред камерата... Това не е съвсем вярно, защото съм изгледал достатъчно видео уроци, които наистина са си уроци и са полезни, като например тези на Paul Gilbert, Vinnie Moore, Tony MacAlpine, Richie Kotzen, Reb Beach, Scott Henderson...няма нужда да ги изброявам всичките. Цитирай
vlex Отговорено Март 24, 2006 Автор Отговорено Март 24, 2006 Понастоящем сайта отдето можете да го дръпнете него и още няколко други урока е http://vlex.be... Уви мястото ми е само 2 гб та трябва да мисля ако искамд а качвам допълнително как да струвам Но за ся се кефете и теглете Айде со здраве Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 браво супер клипове си качил особено Ингви дето свири блус Цитирай
vlex Отговорено Май 9, 2006 Автор Отговорено Май 9, 2006 Драги съфорумци, Имам възможност да накачуля още доста уроци на сайта, уви съществува спънката че ще ги кача на локалката на дата.бг и не съм сигурен въпреки че ми дава реален трансфер протокол юрл дали ще могат всички да ги теглят... Казвайте как да процедирам Има ли смисъл или да не си губя времето след като може и да не г гледате, което ме подсеща да кача нещо и после да кажете видяли листе го Това нещо е: Guitar Lesson - Blues Saraceno - Hot Licks - 3 - Tapping Oчаквам отзиви и съвети Цитирай
Recommended Posts