Gee Tee Age Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 аз никога не съм одил на уроци--и никви термини не знам--ма 100% мога да ги свиря всеки би следвало да си има някакви тех.проблеми/поне аз си имам много/ между другото какво точно е даун пикинг наистина-с перото само надолу ли мисля че е с перцето отдолу нагоре Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 не искам да се правя на разбирач, но даун пикинга е точно обратното, от горе на долу, туй нещо дет го правят Металика Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 отгоре, надолу, из от долу, ниско и високо в свиренето на китарата са мнооооооого относителни понятия примерно надолу по грифа всъщност е нагоре защото тоновете се покачват... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 не искам да се правя на разбирач, но даун пикинга е точно обратното, от горе на долу, туй нещо дет го правят Металика абе и аз предполагах че е нещо такова--ма не можах да повярвам че тва е някаква трудност при свиренето за туи питах да се увера-- ма как пикинга ви затруднява--кой е другия начин да се свири освен ако не удряш струната с перцето--дали нагоре дали надолу Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Ми демонстрирай на нас некадърните тия техники след като толкова ти се отдават де Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 БТВ Металица бичат с перцето само от горе!!! Цитирай
LOE Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 БТВ Металица бичат с перцето само от горе!!! а да бе, на края на One ше е било ебати и пикинга само с downstroke Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Ми демонстрирай на нас некадърните тия техники след като толкова ти се отдават де бе нищо не казвамве... тука сички са добри --не съм чул слаб китарист тука просто за туй се очудих че нещо такова може да ви затрудни то ако ударите с перцето са трудни тогава как и с кво свирите....... пък гледам тука че сите си свирят Цитирай
LOE Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Мaй Overdrive ще излезе прав за тебе Дано скоро се научиш... ако изобщо имаш китара де... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Мaй Overdrive ще излезе прав за тебе Дано скоро се научиш... ако изобщо имаш китара де... хах май да аз да не обидим некой те па глей ги аххаха но че немам китара си прав--свиря на една къде аз съм я правил ма тва не ми е попречило ако ъм искал да се науча...на нещо та скоро ше гледам за нова...... Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 На мен вече всички техники са ми зле в сравнение с преди няколко години поради несвирене, което се получава заради липса на време или смисъл изобщо. :wall: Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 На мен вече всички техники са ми зле в сравнение с преди няколко години поради несвирене, което се получава заради липса на време или смисъл изобщо. :wall: :wall: абсолютно същото Цитирай
trendkiller Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Смъсълът е да ти е кеф, къв друг смъсъл да има??? Цитирай
Recommended Posts