Fenix Публикувано Април 1, 2008 Share Публикувано Април 1, 2008 Oля! Това е една идейка дето отиде към чил аут. Всъщност оттам и си тръгна. Барабани и бас са примитивни, защото не съм много по тях. Ако на някой му хареса и би поискал да запише некое и друго басче или да измисли барабани, нема му се разсърдя. Иначе критики давайте всякакви, пък аз дали ще ги приема, си е моя работа Aма треа малко да се понауча с барабанките да се връзват поне... Китара - Ревавле Бас - Cakewalk Барабани - ЕЗ Дръммър Латин Всичко останало - Nexus Fenix - Enigma Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Април 1, 2008 Share Отговорено Април 1, 2008 Супер е! По едно време си помислих, че няма да има китара....а тя дойде към края Интересен тон. Прилича ми на Сантана? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Април 2, 2008 Автор Share Отговорено Април 2, 2008 Мерси! Радвам се, че ти допада Все пак и трябва малко разнообразие мисля, особено в ритъм секцията. Тона тръгна от един твой пресет , че това ми е първия запис с ревалвето2 и още не съм почнал да си правя сам - Dimi Hi Gain или BlackBird Solo, след което го понаправих така, че повече да ми пасне, а и да се върже със идеята. Не съм гонил Сантана или някой, всъщност, себе си търсех... Предполагам китарата ми просто е с по-нисък аутпут от тази с която си го правил, защото просто ми звучеше сякаш не му стига гейн, та май бутнах едно Котенце или нещо такова абе, фън да има 10х! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 2, 2008 Share Отговорено Април 2, 2008 Друже, не съм очаквал толкова отнесени и нежичкави неща от теб... Направо ме изненадА, ама си е готино, де! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 2, 2008 Share Отговорено Април 2, 2008 Ако на някой му хареса и би поискал да запише некое и друго басче или да измисли барабани, нема му се разсърдя. Ако искаш драсни ми едно ЛС Интересна идея допада ми..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Април 2, 2008 Автор Share Отговорено Април 2, 2008 @Baby Thomas е то не мое само жица , изчакай да намеря вокал, да чуеш реге кавъра ми на Хотел Калифорния AFTER-THE-RAIN навит! ще ти пиша малко по-късно 10х за отделеното време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts