fLiSk Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Брейййй, готаме запиши някое видео че много ще ми е интересно да видя български виртуоз от такъв ранг :дупещосечовече: Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 за някъдеи аз не знамс мил4о левиев не съм свирил и не искам и да свиря.той освен да пие друго не може.... Тука май леко се изхвърли,а? Първо виж Милчо с кой е свирил и какво е правил и тогава се изкажи,поне да си подготвен Владо Цитирай
Vlad Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 за някъдеи аз не знамс мил4о левиев не съм свирил и не искам и да свиря.той освен да пие друго не може.... Ами наздраве, пич! Ако пияниците свирят така, ставам пиянде!:--)Но пианото май е инструмент, а не състояние! Цитирай
fracture Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 offtopic: па и да пие, кой го бърка това и защо Цитирай
Geo Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Милчо левиев е евна от гордостите на България.Мисля,че не преувеличавам. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 то стана далечен офтопик ама предполагам, че Влад няма нищо против. и специално за ГОТАМ - част от житието на един чичко дето само може да пие: "Милчо Левиев работи с групите на Били Кобъм, Уили Бобо и Аирто Морейра; акомпанира на Кармен Макрей, Майкъл Френкс, Флора Пюрим и Еди Джеферсън. През 1980 осъществява паметно турне с алт-саксофониста Арт Пепър. Номиниран е за “Грамми” за аранжимент на “Confirmation” на “Манхатън трансфър” през 1981, а само две години по-късно има участие отново като аранжор в същата награда, присъдена на Ал Джероу за “Blue Rondo A La Turk”. Сформираният от Милчо квартет “Фрий Флайт” е обявен за комбо на 1982 от вестник “Лос Анджелис Таймс”. Следват солови албуми и съвместни проекти с двама от най-добрите съвременни басисти – Дейв Холанд и Чарли Хейдън" - цитат от milcholeviev.net а на теб пожелавам два пъти повече успехи ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Кво сте го нападнали... Ми човекът е трезвеник и,освен това, има пълното право да не аресва дори безспорния музикален бу/тилко/дител М.Левиев. Чш, нема се косите. Сичко ОФ Цитирай
Recommended Posts