fluti Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 (Редактирано) Аз мисля 3 неща: 1. Че има писано по темата и с помощта на търсачката може да се намери. 2. Че темата е за раздел "Китара". 3. Че би могъл да бъдеш малко по-конкретен във въпроса си - теб какво точно те интересува за този процесор? Най-общо казано, този процесор е добър, но е най-подходящ за употреба пред хубав усилвател, защото няма вградени симулации на усилватели и кабинети. Редактирано Март 28, 2008 от fluti Цитирай
Frontman Отговорено Март 28, 2008 Автор Отговорено Март 28, 2008 Аз мисля 3 неща:1. Че има писано по темата и с помощта на търсачката може да се намери. 2. Че темата е за раздел "Китара". 3. Че би могъл да бъдеш малко по-конкретен във въпроса си - теб какво точно те интересува за този процесор? Най-общо казано, този процесор е добър, но е най-подходящ за употреба пред хубав усилвател, защото няма вградени симулации на усилватели и кабинети. за това иде реч Цитирай
Frontman Отговорено Март 31, 2008 Автор Отговорено Март 31, 2008 Аз мисля 3 неща:1. Че има писано по темата и с помощта на търсачката може да се намери. 2. Че темата е за раздел "Китара". 3. Че би могъл да бъдеш малко по-конкретен във въпроса си - теб какво точно те интересува за този процесор? Най-общо казано, този процесор е добър, но е най-подходящ за употреба пред хубав усилвател, защото няма вградени симулации на усилватели и кабинети. за това иде реч Явно има малко познавачи на този ефект Цитирай
KingdomX Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 ^аз съм на мнение, че има много хора , който са ползвали този процесор и знаят не малко за него, но при положение, че не знаеш какво търсиш конкретно - конкретен отговор няма да получиш. Аз мога да кажа, че МЕ 33 е доста по-добър, но това е мое виждане. fluti@ го каза "този процесор е добър, но е най-подходящ за употреба пред хубав усилвател" и за да намериш орговор на въпросите си - задай си ги правилно. Цитирай
Frontman Отговорено Март 31, 2008 Автор Отговорено Март 31, 2008 Как да направя по-мек Драиф тип ЛАМПА амп ми е фендер Фронтман 212 ,100Вата????? Цитирай
npokonu Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Как да направя по-мек Драиф тип ЛАМПА амп ми е фендер Фронтман 212 ,100Вата????? С това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=36627 Цитирай
Recommended Posts