holder Публикувано Март 28, 2008 Share Публикувано Март 28, 2008 Здравейте. Купих си картата и започнах инсталацията както е посочено в упътването от СД-то. Драйверите се инсталират успешно, но след рестарта Windows не разпознава и не намира картата. Опитах и с последните драйвери от сайта на М-Аудио и резултата е същия. Тествахме картата на 2 различни ПС-та и също не работят. Синия диод на картата мига постоияно и бързо, дори при включен и исклучен power бутон. Когато стартирам софтуера на картата от контрол панела ми изкарва съобщение че картата ми не е свързана към компютъра. Firewire ми е активиран от биоса и работи безпроблемно. ПС. Картата е купена от E-Bay и е ползвана малко време. Продавача твърди че картата работи без проблем. Ако някой знае решение или има някаква идея по въпроса да пише. Мерси предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Март 28, 2008 Share Отговорено Март 28, 2008 Файъруайър-ските са така, аз пробвах съседния модел FireWire Audiophile. Мога да кажа следното: 1. Винаги с последните драйвери от сайта. Тия на СД-то са, за да не мрънка клиента, че няма (това важи за всеки хардуер). 2. Слагаш драйверите, инсталираш, рестартваш и ЧАК ТОГАВА забождаш картата. Тя си се намира и т.н. (това важи за М-аудио конретно, за други не знам). 3. Такъв проблем имах с ползването на два ОС-а при мултибуут система (Глиста и МакОСХ), но с известно редуване на гасене на картата/уин-а успях да се науча да не ми го прави. Само дето вече не помня каква беше зависимостта... За този проблем има писано в нета, имаше и солюшъни. Потърси в сайта на М-аудио в секцията им Knowledge Base. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Март 28, 2008 Share Отговорено Март 28, 2008 (Редактирано) имах същия проблем. При мен се оказа, че единия от портовете на картата (1394 )не работеше... или не знам... просто го включвах в другия. В общи линии .....made in china Редактирано Март 28, 2008 от VSTi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ATAHAC Отговорено Март 30, 2008 Share Отговорено Март 30, 2008 Имах подобен проблем с Behringer FCA-202 не искаше да инсталира нито драйвърите от диска, нито тези от сайта.Накрая се оказа че е от уиндоуса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asek Отговорено Април 1, 2008 Share Отговорено Април 1, 2008 Тъй като имам същата карта ще ти задам един въпрос.Направи ли всичко точно при инсталирането както е описано.в лаптоп ли я включваш или в ПЦ.Ако е в лаптопа нали знаеш че трябва да и включиш и захранването.След като инсталира драйвърите тогава ли включи картата.Защото изрично е казано да се включи кабела след като се инсталират драйвърите и се изключи компютъра от пауър бутона.След това ако си го направил като пусне'компа и ти се зареди уиндоуса има един малък период на изчакване в който нищо не се случва и чак след тожа започва да ти намира картата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2008 Share Отговорено Април 1, 2008 Мда, точно така си е, потвърждавам! Провери нещата внимателно преди да обявиш, че картата е за през балкона... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts