ronia Публикувано Март 27, 2008 Публикувано Март 27, 2008 та така де - ето го парчето, първото в профила: новото ни творение с гласа на възмутеното, недооценено и вечно недоволно поколение... да не конкретизираме кое от всичките в БГ коментарите са важни и добре дошли, защото не знаем дали да не спрем вече с тия безкрайни миксове... ааре! Цитирай
Icarus Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 (Редактирано) На мен много ми харесва Едно такова готино настроение създава, и което е по-важното за мен - извади разни образи в главата ми. Като кафето с ром например... Някой път в най-скоро време се надявам да ви чуя и на живо, че отдавна съм ви хвРълил ухо п.с. много случайно да сте свирили в Стара Загора, градската градина, преди година-две-три? Редактирано Март 27, 2008 от Icarus Цитирай
ultramega Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Браво Мен ме изкефи всичко ...музика ,текст, изпълнение... Цитирай
Steff Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 И на мен ми допадна парчето, искам само да направя две отметки - мисля, че би могло да се изсвири по-вярно като тюн, както и ритмически може да се потърсят по-точните места на изсвирване на партиите, което според мен би дало по-стабилно усещане за песента Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 ...чух - не е моя стил - не мога да дам мнение... Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 И аз няма да дам мнение,че ще ме обвинят в алкохолизъм.. Цитирай
pekotzvetkov Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Доста ми допадна парчето, има готино размазано-буковски-лежерен стил. Много готина китара! Поздрави! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Симпатяги. Допадна ми, тематиката е особено наболяла и важна, добре лежерно пременена. Стилово, предвид рамките, които сте си нарисували, мисля, че се вписва в ресказ. Очаквах да го чуя, след като прочетох текста преди време. Цитирай
Ивелин Отговорено Март 29, 2008 Отговорено Март 29, 2008 (Редактирано) Нестандартни хамонии! Кефи "мазното" вибрато... Текст... Не ми се...не ми се, не ми се иска да кажа, но съм фен! Редактирано Март 29, 2008 от Ивелин Цитирай
yotzzo Отговорено Март 31, 2008 Отговорено Март 31, 2008 Доста ми допадна парчето, има готино размазано-буковски-лежерен стил. Много готина китара!Поздрави! Special 10x:) Цитирай
Recommended Posts