Fenix Публикувано Ноември 14, 2004 Публикувано Ноември 14, 2004 Интересно, как никой досега не се е сетил, но мен лично това ме интересува. Напишете по колко време свирите на ден или на седмица, нещо такова. Аз, примерно, преди свирех някъде към два-три часа всеки ден. Сега откакто почнахме да свирим с групата ми по-често и ми е някак малко сухо сам (толкова тихичко, през моето 15W АМР-че ) и свиря по малко по-малко. Не оставайте с впечатлението, че питам за някакво опредлено време или нещо такова, но който е забелязал горе-долу, нека каже. Мнения като "аз свиря, колкото ми се свири" се подразбират от само-себе си, тъй че не ги пишете таквиз, plz . Всеки свири по толкова Цитирай
bulby Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Скоро време ще имам изпити и затова напоследък свиря по час, най-много два на ден. Но свърша ли с тях - 3-4 часа не ми мърдат То, обаче, не е хубаво да се свири по прекалено много, особено ако се учи нещо трудно. Даже не е зле някой ден в седмицата изобщо да не се свири, ей така - за почивка. Във спорта си има претрениране, тук пък си има пресвирване Цитирай
Guitar_man Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 predi da vlqza vishe (predi izpitite s klasicheska kitara) svirih po 5 , 6 chasa sega po 2,3 chasana na elektricheskata, akustichnata pochti ne q pipamveche . Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Аз свиря по колкото мога... не ми остава много време... Ама някъде по два часа на ден сигурно има.. През уикендите значително повече. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Понякога ми се е случвало да свиря без прекъсване(освен за пиш-пауза,де )по 2-3 денонощия.После съм :wow: ,но пък и много .В последно време отделям повечко внимание на пианото,но когато свирех усърдно на китара,преди години,ми се е случвало и по 6-7 часа да свиря доста дни подред.Обикновено бяха по около 3.Сега,ако хвана-свиря по час и малко,до два,ако не-никак...Срам... Ето затова не исках компир у нас :wall: Права съм била!!! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Прощавай ама как картофите влияят на свиренето на китара Не знам дали съм само аз, ама нещо не зацепих Цитирай
boogerman Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Тука си много права, аз откакто си взех щайгата свиренето ми претърпя тотален срив , особено заради Diablo и Sacred Цитирай
AXE Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Aaa тва компютър ли значело Е аз с тва се занимавам, ама успявам да намеря баланса. Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Aaa тва компютър ли значело Е аз с тва се занимавам, ама успявам да намеря баланса. Да ти завиди човек!!!Дай рецептата!!!Черпим с нещо лютичко(или друго,ако първото не те устройва) Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 По около половин час, веднъж на 2-3 седмици.... След тежката работа толква сили ми остават... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Средно 2-3 часа на ден, обикновено вечер а бих искал доста повече понякога... няма време за жалост... тук скептиците ще кажат : Като не ти стига, намери си! и ще са прави! :guitar: Цитирай
AXE Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Да ти завиди човек!!!Дай рецептата!!!Черпим с нещо лютичко(или друго,ако първото не те устройва) Трябва да си имаш приоритети и да се съобразяваш с тях. Това е! Ако музиката ти е приоритет пред игрите и зяпането на тъпи сайто ве (и писането из разни форуми ), ставаш от компа и хващаш китарата (или квото там ти се хваща ). Успех Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 14, 2004 Отговорено Ноември 14, 2004 Кой те замери с идеята,че си играя или се шматкам в Интернет?!? Не е това-пак си творя и с него-и музичка,и картинки...Лошото е,че много филми си намерих и съм професионално изкривена в това отношение-не мога да не гледам...На 22 съм,все пак-колкото и да обичам сладолед и "Тимон и Пумбаа"-не съм чак такъв инфантил... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 един час на ден за разсвирване и упражнения и след това колкото мога (но не по малко от 2 часа) тъй че на ден ми се събират средно 3 Цитирай
JEMer Отговорено Ноември 15, 2004 Отговорено Ноември 15, 2004 старая се поне по 1-2 часа на ден да посвирвам, а през събота и неделя малко повече - около 3-4. Цитирай
Recommended Posts