bulby Публикувано Март 24, 2008 Публикувано Март 24, 2008 Имам един Squier Standard Strat, купен от РФ миналата година. Като за Скуайър е много хубава китара, тялото си елша, което е рядкост, свири много добре, само адаптерите са слабички. Искам да сложа нещо с по-плътен тон и повечко output. Харесал съм си ей тези два комплекта: Lace Sensor Blue/Silver/Red pack Seymour Duncan Everything Axe set Някой пробвал ли е такива адаптери и какво му е мнението? Май все пак клоня повече към Lace Sensor, защото са си сингли, пък и са класика в жанра, но и за SD ревютата са много позитивни. Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 тези на Seymour Duncan май са хамбъкери ли са? Не съм ги пробвал, но казват че Seymour Duncan са много добри Цитирай
bulby Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 Ами аз преди години имах Ibanez RG320 на който му бях сложил стандартен хъмбъкер Seymour Duncan JB, звука определено кефи. Абе май в крайна сметка ще си сложа Lace Sensor, може даже по отделно Blue / Silver / Blue, че тоя Red май е твърде силен и резлив за моя вкус. И все пак ми е интересно някой ако ги е изпробвал тези серии да сподели мнение Цитирай
Overdrive Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) lace sensor са някаква измишльотина с не натурален звук - като искаш сингли - намери си от фендер стари (има много метъл ентусиасти които слагат хб на фендер) или купи сингли дънкън като ссл-1, ссл-3 и тн и да sh-4 е много добър (и аз имам) но друго нещо си е китарата с 3 сингъла - съвсем различно е и сега като имам 2 китари си направих скуаяра със сингли и много му се кефя Редактирано Март 24, 2008 от Overdrive Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) Ората дето говорят за тези и онези адаптери чували ли са ги? Oт многото четения на статии за правене на китари, ми прави впечатление, че много от хората, които правят телекастери/стратове много хвалат и използват адаптерите на Бил Уорънс, който се правят на ръка в САЩ, и доколкото знам, не са твърде скъпи. Ако имаш приятел в САЩ, чрез който да стане далаверката, може да поръчаш от там. http://www.billlawrence.com/ Редактирано Март 24, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
drizzt Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 Измишлъотината с ненатурален звук е от 70-те и е по сигначър моделите (Блекмор, клептън и др.) на Фендер .. just FYI Технологията не ми е съвсем ясна, колкото съм чел е сингъл с екраниращата решетка, каквото и да е това без хъм и като сингъл трябва да звучи Цитирай
Overdrive Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 блекмор с лейс сенсор?? предимно е свирил със SSL-4 а по-насам във времето със RAILS и да има много добри марки като Fralin, Kinman и какви ли още не които не се намират тук Цитирай
bulby Отговорено Март 25, 2008 Автор Отговорено Март 25, 2008 Мерси за мненията, другата седмица взимам заплатата в понеделник и направо ще се отбия до xxxx да видя какво имат в наличност. Цитирай
Recommended Posts