viksito Публикувано Март 23, 2008 Публикувано Март 23, 2008 Здравейте Много искам да се науча да свиря или поне да добия малка представа как се свири на саксофон От Пловдив съм и ще съм ви адски благодарна,ако някой ме насочи към учител по сакс. 10х предварително на всички Цитирай
XAS Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Здравейте Много искам да се науча да свиря или поне да добия малка представа как се свири на саксофон От Пловдив съм и ще съм ви адски благодарна,ако някой ме насочи към учител по сакс. 10х предварително на всички ^Хубаво е да потърсите такъв от вашия град. Мога да помогна, но за съжаление живея от другата страна на Балкана. Все пак в Пловдив има висше у-ще по музика. Търсете подходяща информация и от известни музиканти около вас. Има такива, само трябва да се поогледате. Който търси - намира. Ако много го иска. Успех! Цитирай
mproject Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Гр.Пловдив ГДК “Ст.Кираджиев“ ул.”Гладстон“15 тел. 032 624 886 Новият Музикален Център е създаден през 1993 г. от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени” с цел да обучава млади изпълнители в специалности – незастъпени в традиционната образователна система в България. Това го прави у н и к а л е н. В Центъра се изучават стилове в съвременната музика като: поп, рок, джаз и фолк и техните разновидности. Обучението се провежда индивидуално и групово, като за преподаватели са ангажирани най-добрите доказали се специалисти в град Пловдив. В Новия Музикален Център са застъпени следните специалности, от практиката на съвременните музикални стилове. І. Индивидуални занимания : - Компютри и синтезатори - Китара - Пиано - Барабани - Саксофон - Бас - Пеене - Флейта - Джазова импровизация ІІ. Групови занимания: - Вокални поп групи - Вокално – инструментални състави - Детски фолклорен хор и оркестър - Солфеж и елементарна теория на музиката Новият Музикален Център създава талантливи и образовани млади музиканти, притежаващи практически умения. - Редовните учебни занимания са по 4 или 8 урока месечно по желание на учащите, по конкретни програми за всички специалности. - учениците от Центъра участиват в концертни изяви, конкурси, фестивали, шоу програми и телевизионни предавания, организирани от Нов Музикален Център. - Звукозаписна дейност – записване на постиженията на учениците и създаване възможност за тяхната изява в радио и телевизионни предавания . Новият Музикален Център е инициатива реализирана от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени”, чието име е неразривно свързано с Пловдив. Центърът е едно естествено продължение на дългогодишната концертна дейност на формацията. Той е създаден от тях, за да може натрупания опит и умения да бъде предаден на младите музиканти. При обучението се използват съвременни методики взети от най-известните в света училища по музика като: “Бъркли скул ъф мюзик”- САЩ, “Гилдхол” и “Лийдс”- Англия. ************************************** Незнам защо сайтът на Бели зелени червени в момента не работи, но надявам се че информацията по-горе може да ти свърши работа Успех! Цитирай
viksito Отговорено Март 25, 2008 Автор Отговорено Март 25, 2008 Благодаря ви за отговорите и съжалявам,че съм създала тема на грешното място,не съм много ориентирана тук XAS,mproject мерси още веднъж.Поръчала съм и на още един човек да пита(понеже той познава много и различки хора в града),аз самата също ще проверя на този адрес,който mproject ми даде Цитирай
Recommended Posts