Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте :headbang:

Много искам да се науча да свиря или поне да добия малка представа как се свири на саксофон :greenball: От Пловдив съм и ще съм ви адски благодарна,ако някой ме насочи към учител по сакс.

10х предварително на всички :)

Отговорено
Здравейте :)

Много искам да се науча да свиря или поне да добия малка представа как се свири на саксофон :) От Пловдив съм и ще съм ви адски благодарна,ако някой ме насочи към учител по сакс.

10х предварително на всички :)

^Хубаво е да потърсите такъв от вашия град. Мога да помогна, но за съжаление живея от другата страна на Балкана. Все пак в Пловдив има висше у-ще по музика. Търсете подходяща информация и от известни музиканти около вас. Има такива, само трябва да се поогледате.

Който търси - намира. Ако много го иска. Успех!

Отговорено

Гр.Пловдив

ГДК “Ст.Кираджиев“

ул.”Гладстон“15

тел. 032 624 886

Новият Музикален Център е създаден през 1993 г. от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени” с цел да обучава млади изпълнители в специалности – незастъпени в традиционната образователна система в България. Това го прави у н и к а л е н. В Центъра се изучават стилове в съвременната музика като: поп, рок, джаз и фолк и техните разновидности. Обучението се провежда индивидуално и групово, като за преподаватели са ангажирани най-добрите доказали се специалисти в град Пловдив. В Новия Музикален Център са застъпени следните специалности, от практиката на съвременните музикални стилове.

І. Индивидуални занимания :

- Компютри и синтезатори

- Китара

- Пиано

- Барабани

- Саксофон

- Бас

- Пеене

- Флейта

- Джазова импровизация

ІІ. Групови занимания:

- Вокални поп групи

- Вокално – инструментални състави

- Детски фолклорен хор и оркестър

- Солфеж и елементарна теория на музиката

Новият Музикален Център създава талантливи и образовани млади музиканти, притежаващи практически умения.

- Редовните учебни занимания са по 4 или 8 урока месечно по желание на учащите, по конкретни програми за всички специалности.

- учениците от Центъра участиват в концертни изяви, конкурси, фестивали, шоу програми и телевизионни предавания, организирани от Нов Музикален Център.

- Звукозаписна дейност – записване на постиженията на учениците и създаване възможност за тяхната изява в радио и телевизионни предавания .

Новият Музикален Център е инициатива реализирана от музикантите на джазова формация “Бели, зелени и червени”, чието име е неразривно свързано с Пловдив. Центърът е едно естествено продължение на дългогодишната концертна дейност на формацията. Той е създаден от тях, за да може натрупания опит и умения да бъде предаден на младите музиканти. При обучението се използват съвременни методики взети от най-известните в света училища по музика като: “Бъркли скул ъф мюзик”- САЩ, “Гилдхол” и “Лийдс”- Англия.

Незнам защо сайтът на Бели зелени червени в момента не работи, но надявам се че информацията по-горе може да ти свърши работа :)

Успех!

Отговорено

Благодаря ви за отговорите и съжалявам,че съм създала тема на грешното място,не съм много ориентирана тук :)

XAS,mproject мерси още веднъж.Поръчала съм и на още един човек да пита(понеже той познава много и различки хора в града),аз самата също ще проверя на този адрес,който mproject ми даде ;)