Monolith Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 ^ Ъ? Здравей Златомире. Много авагарден пост! Цитирай
злато Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 ^ Ъ? Здравей Златомире. Много авагарден пост! Какъвто е човека такъв е и поста. .А и честно казано не пиша често по форуми.Ако има нещо което не е ясно около поста питай Цитирай
Monolith Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 оспамихме темата на Edgecrusher... не забеляза ли когато си пусна поста?! Цитирай
lizardman Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Edgecrusher, еваларка баце! Много се кефя като видя, че има справедливост. Айде дано да стигнете далеч с групата. То вие вече сте стигнали, ако съдим по музиката. Сега остава признането да дойде. Дано! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 15, 2009 Автор Отговорено Януари 15, 2009 Още малко "фукня" от мен Публикации за бандата ми в Kerrang! И извадка от годишната читателска класация на Terrorizer: Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 16, 2009 Отговорено Януари 16, 2009 (Редактирано) Браво, честито и много успехи ти пожелавам!Дано твоя трансфер да е като този на Бербо в Юнайтед, поздрави с много топли чувства! Редактирано Януари 16, 2009 от Pro stack Цитирай
LOE Отговорено Януари 28, 2009 Отговорено Януари 28, 2009 Публикации за бандата ми в Kerrang! чували са те брутална музика на кукуво лято - баш си ви е блага музиката поздравления за публикацията мале днес видях коя банда е спечелила конкурса на нуклиър бласт и направо ми стана смешно... да не говорим че бандата не отговаря на условията, които имаше конкурса... не ги разбирам как стават тия работи така Цитирай
Recommended Posts