satanas Публикувано Март 22, 2008 Публикувано Март 22, 2008 Едва ли някой от вас слуша подобен стил, но знам ли http://satanas.us/music/satanas%20-%20angel%20of%20death.mp3 Цитирай
RockoBG Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 (Редактирано) Малко ми е наивно, но кефи. Редактирано Март 22, 2008 от RockoBG Цитирай
the_gorer Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 Това със сигурност идва от Германия през 80-те. Вурст метъл форевър! Цитирай
satanas Отговорено Март 22, 2008 Автор Отговорено Март 22, 2008 (Редактирано) Още едно парче (от едно време) което беше крайно време да запиша krater Редактирано Март 22, 2008 от satanas Цитирай
jFog Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Точно баш старата немска школа коси наред Втората песен даже звука на китарите в мощно Agent Orange Машала от мен щото аз лично станах метал именно заради Дойч течението от онова време И още иоще си падам по европейските джангъри . първия прачок и той як. МИлето Петроцата жи го раздивейш ако го чуе Ако имаш още пускай ше си сваля всикчите. И ако имаш възможност да им пипнеш микса на ново с малко повече барабнките на пред още по куфялка ше напрайм. бравус,фен си от стара коза яре си дету се вика Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Супер олд-скуул трашец се е получил. На мен обаче ми е една идея по-мелодичен от необходимото. Както и да е, настроението го има. Солата са много яки също. Китарите само звучат прекалено меко (V-Amp-ски) за стила. Второто парче е по-якото. Цитирай
satanas Отговорено Март 23, 2008 Автор Отговорено Март 23, 2008 Аууу имало фенове на старата школа ))) Ами.. немската школа я слушам от средата на '80-те, през '90-те започнах и да свиря по - малко... и така... :> п.с. Адаша Петроца едно време го докарвах 1:1 хаха Dylan_101, не знам как позна, че е V-amp, но определено си прав :> Цитирай
TONY Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Много кефи. Много Криейтър звучи. Култово Слеяр заглавие със звучене на Фил ди ендлес пейн. Бъзкам се - влиянието само се усеща. Яко за куфеене. Рокенрола в младоста ни връща ( в случая германският треш). Аз пък харесах Ейнжъл ъф деф повече. Цитирай
yakiya Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 А къде беше в началото на 90-те. Да ни радваш с концерти по читалищата? Цитирай
Icarus Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Ха и аз да се набутам при дъртите метъли Яки са и двете неща, само тоя дилей на Кратера щеше да ме побърка Иначе pedal to the metal Цитирай
chlen Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 Луда работа! Ангел оф дет повече ме кефи Цитирай
jFog Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 (Редактирано) ДОйчланд юбер алес След Содом,Криейтър и Дистракшън, следващите ми баш любимци от там са Холи Моузес (Терминал терор-албума най вече) п.с. о,боже и Танкард разбира се с ония култови ленти.... музиката казват се развивала и прочие ама на кой му пука пускай още хитове няъ съ плашункаш. Редактирано Март 25, 2008 от jFog Цитирай
Recommended Posts