crifri Публикувано Март 22, 2008 Публикувано Март 22, 2008 Идеята е стара...звуците са дигитални, а тревожните крясъци записах вчера в хотелската стая, която обитавам в момента... няма да има ре-контракт тука...както и да е важното е Help Me Цитирай
TONY Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 Готино е! Китари, клавири, вокали кефят, рапирането обаче седи като кръпка. Цитирай
Black Bird Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 (Редактирано) Супер е май френд! НЕ, направо ме разби синт солото!!!!!!!!!!!!! Редактирано Март 22, 2008 от Black Bird Цитирай
Fashion Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 Супер е. Много ми хареса стиловата насоченост. Цитирай
crifri Отговорено Март 23, 2008 Автор Отговорено Март 23, 2008 Готино е!Китари, клавири, вокали кефят, рапирането обаче седи като кръпка. Ами рапирането хич не ми се получава, аме ме напъва да го има, кото се прибера ще потърся никой да се заеме с тая работа. Струва ми се че ако се направи като хората няма да е като кръпка...поне в майта глава е така, знам ли Цитирай
Recommended Posts