Jump to content
Българският форум за музиканти

Idol Around The World: The Wild, Weird – And Good!


TONY

Recommended Posts

http://www.people.com/people/package/galle...0185269,00.html

Валентина Хасан се озова на официалния сайт на американското седмично списание People оглавявайки класацията за десетте най-уникални изпълнения в Music Idol на планетата.

(Гледайте и другите изпълнения - Невена ни отсрамва)

 

Валентина Хасан доби световна популярност, след като клипът с нейното изпълнение от кастинга на Music Idol 2 бе видян повече от 3 милиона пъти в сайта за видео споделяне "YouTube"

 

Лайфстайл и ентъртеймънт списанието People отразява американския формат на музикалното шоу - American Idol и класацията с уникални изпълнения на кандидати за идоли по целия свят е темата на последния им брой.

 

Клипът с Кен Лий породи бурна реакция в интернет пространството, последвана от вълна от кавъри и видео отговори към забавното видео.

Един як кавър -

 

 

А ИСТИНАТА???

ИСТИНАТА Е ЕДНА

http://www.youtube.com/watch?v=vOR_jq9M53c...feature=related

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мене лично това е феноменално и изумително нещо което се случва с Валентина Хасан - - - Така да набереш слава от нищото направо си е чудо неземно . Това е все едно аз да отида с моите кьопави ръце на някой кастинг за " Китара Айдъл " и там да изсвиря такава дисхармония , която и най-добрите джазмени да не могат да повторят и вместо да ме убият с камъни да стана известен по целия свят - - -

Евала на девойката , може да е дебела , може и да не може да пее , може и да има самочувствие без покритие , но пък показа на всички , че когато човек има желание и се стреми към нещо може и да го постигне .

Евала !!!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хммм... според мен в днешно време с пълна сила важи репликата "хляб и зрелища"... Вярно е, че момичето е искрено и вярва в себе си, ама това, което се получава, е пародия на цирк, което си е едно от най-продаваемите неща в днешно време. Аз някак си мисля, че голяма част от тези 3 милиона, гледали клипа в ю тюб, са и се надсмивали вътрешно, зад маската на забавлението....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.