thrawn Публикувано Март 19, 2008 Публикувано Март 19, 2008 Мислите ли че тази литература е подходяща за начинаещ ? Четох доста позитивни мнения, но те са от 2007 год. Та ако има нещо по-добро сега - да ме посъветвате. Цитирай
TONY Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Да, подходяща е. С изказването ти, че те притесняват мнения от 2007-ма, за мен това е несериозно. Имам една позната, която слуша музика, само от последните 6 месеца. За човек, който не се занимава с музика и слуша несериозно, това е ОК. Но хубавите неща, (конкретно музика, музикални школи) са без времеви. Така че, захващай школата и успех. Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Мислите ли че тази литература е подходяща за начинаещ ?Четох доста позитивни мнения, но те са от 2007 год. Та ако има нещо по-добро сега - да ме посъветвате. Няма защо да се притесняваш , че е от 2007-ма , аз свиря на школи от 99-та и имам и една по-старичка дори. Цитирай
thrawn Отговорено Март 20, 2008 Автор Отговорено Март 20, 2008 Нямам нищо против, че е от преди време. Просто се чудих дали няма нещо актуално и по-добро. Мисля да я взимам, но първо ще ви попитам каква е разликата м/у "Рок китара For Dummies" и "Китара For Dummies" ? За различни стилове ли става въпрос ? Аз съм напълно начинаещ и почвам от нулата. Имам ел. китара и слушам рок, алт. рок, траш и др. Мисля че "Рок китара For Dummies" е по-подходяща, но не съм сигурен... Цитирай
Gibson Отговорено Март 20, 2008 Отговорено Март 20, 2008 Еми в рок китарата пише неща от рода на как да си поддържаш инструмента, какво са ефекти , усилватели и прочее освен упражненията.. има и по някое друго ликче от известни китаристи.. а в китара фор дъмис е по-скоро различни стилове ти показват по някое друго пинизче.. абе и двете книги ше ти вършат работа щом сега започваш Цитирай
Recommended Posts