One_Voice Публикувано Юли 4, 2005 Публикувано Юли 4, 2005 казаха ми че ако си пусна китарата в тази карта щяла да игорее ??? досега сьм я пуска в други карти и не са горели Цитирай
fracture Отговорено Юли 4, 2005 Отговорено Юли 4, 2005 Аз съм с такава карта, действал съм я по три различни начина: директно от баса в картата от Line Out-а на кубето от изхода на ефект но ефекта ми има два изхода, втория изход е за свързване или към миксер или към записваща апаратура. И при трите подхода съм свързвал към Line In на картата, не съм ползвал микрофонния вход, защото има ного шум. Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 ако вържеш лайн аута към контакта тогава ще изгори. излъгали са те за китарата.. Цитирай
toshevski Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 Напълно невъзможно да ти изгори. Аз съм връзвал бас- китарата на къде- къде по старинни и няма пробле. Между другото аз съм с по-стар модел на Sb Live, така че няма място за притеснение! Цитирай
phile Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 хахахахахахахахахах е как точно ще изгори?!?!!? Хайде да ни светнеш че не сме много в час!!! Аз поне лично бих желал да разбера! Цитирай
wolfgang Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 хахахахахахахахахах е как точно ще изгори?!?!!? Хайде да ни светнеш че не сме много в час!!! Аз поне лично бих желал да разбера! като факла! :-))))) представи си тогава как ще светнеш Цитирай
phile Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 ми не мога ... за това питам .... ама изглежда че за тва палене само ваша помощ е необходима.... друго не ..... даже и карта на ти трябва... то като си е некадърно си е некадърно! Цитирай
toshevski Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 Защо хулите човека? Браво- събрали сме се да си ги мерим май!? Едни са по- напред, други тепърва се учат и така... защо трябва веднага да се правите на разбиращи и можещи?- типична черта на българина! Бъдете по- толеранти и му обяснете по- човешки въпроса, който ви е попитал! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 не бе, просто е смешно кой може така да го е излъгал човека Цитирай
Recommended Posts