mexico Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Брей, много ме изкефи! Браво Ивчо! Браво Дует Мания! Ама много малко ефирно време са ти отпуснали на тебе Поздрави! Цитирай
ivp Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Свежарско, клубно звучи, но.......текста е Цитирай
Ивелин Отговорено Март 18, 2008 Автор Отговорено Март 18, 2008 (Редактирано) Въпрос на вкус - мен лично ме кефи текста. Ти знаеш точно как, къде и колко да ми дадеш, за да искам пак... Редактирано Март 18, 2008 от Ивелин Цитирай
Грация Отговорено Март 30, 2008 Отговорено Март 30, 2008 Видеото е много добро, а и стайлингът също е на висота! Усмивки! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Най-новото видео на дуета: Супер е песента! А бек вокалите, макар и дискретни, са много приятни! Поздрави булката ! пп По едно време май и ти се появяваш на клипа, а Иво? Цитирай
Ивелин Отговорено Април 12, 2008 Автор Отговорено Април 12, 2008 ^Да, свиря на китарата в средния дял... Цитирай
TrumpetNick Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 Не ми се ще да ви развалям кефа, но на мен тази песен ми е много еднообразна...и да, както казаха, вокалите са много дискретни...ще ми се да се бяха изявили малко повечко Цитирай
Ивелин Отговорено Април 21, 2008 Автор Отговорено Април 21, 2008 ОК, но не мисля, че трябва да е по-разнообразна една поп-песен - ще е прекалено усложнена за обикновения слушател...това си е мое мнение. Целта на хитовете е да се запомнят и запяват - имаше тема, в която пишеше разни методи за постигане на този ефект - един от методите беше точно този - 100 припева, в които се пее нещо запомнящо се и се набива в съзнанието на слушателя (което си е еднообразие). Цитирай
Recommended Posts