Scavenger Публикувано Март 17, 2008 Публикувано Март 17, 2008 http://media.putfile.com/a-new-song-20 едно от наште парчета,за съжаление без вокали просто защото нямаме такъв...та ако на някой му хареса и му се пее в този стил,тук сме Цитирай
yakiya Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Е ,па арно е! Стилово го определям между Pantera;Fear Factory;Meshuggah и незнам си още кво. Като спре да ме заболева главата на 4-тото парче ще ви стана вокал.Ама трее да позабързате малко темпата,че така че заспИм. Цитирай
black_waltz Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Кефи, яко металургия, рифовете са къртещи и смислени, това ми е любимата комбинация. Тъпанджията е...няма да го коментирам,с извънземни неща да си имам работа Нещу някаде на лайв шъ можим ли да въ видим, м? Цитирай
нико0004 Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 еми ноооо яко,поне е на живо за разлика от много други във форума.продължавайте в същия дух!!! Цитирай
Scavenger Отговорено Март 17, 2008 Автор Отговорено Март 17, 2008 за на живо веднага свириме, но кой ще пее е въпроса??? Цитирай
izhvurlen Отговорено Март 20, 2008 Отговорено Март 20, 2008 ^ Якия(yakiya) Както Якия е пояснил главата го заболява от ВРЕЩЕНЕ от 4 песни какъв лаиф ще е само....... Цитирай
racerx Отговорено Март 21, 2008 Отговорено Март 21, 2008 (Редактирано) Е ,па арно е! Стилово го определям между Pantera;Fear Factory;Meshuggah и незнам си още кво. Като спре да ме заболева главата на 4-тото парче ще ви стана вокал.Ама трее да позабързате малко темпата,че така че заспИм. е те това е як подпис!!! (твоя имам предвид^^) п.с. сори за офтопика Редактирано Март 21, 2008 от racerx Цитирай
jFog Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 готска си е музиката може би с леко припряни барабани.на тоя барабанст сме фенове де то е ясно. ако може да се чуе някой по така ясен запис би било хубаво. Цитирай
izhvurlen Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 готска си е музикатаможе би с леко припряни барабани.на тоя барабанст сме фенове де то е ясно. ако може да се чуе някой по така ясен запис би било хубаво. Не че барабаните са припряни а темпото е по бързо от колкото трябва. Страдам от сценична треска Само ако успея да си гепя малко време ще запиша соло :) :godbless: Цитирай
Scavenger Отговорено Март 29, 2008 Автор Отговорено Март 29, 2008 скоро ще има и студиен запис пази боже Цитирай
assseto Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Повдигам позабравена тема В myspace на групата може да чуете две парчета. Цитирай
musicman Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Пич, това е раздел за авторска музика. Ако имаш авторска музика - пускай. Ако искаш да анонсираш събитие си има Какво-Къде-Кога. Цитирай
Recommended Posts