Jump to content
Българският форум за музиканти

Нещо и за мен...


Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Упс, извинявам се, постнах си без да искам 2 пъти поста :)

 

 

Rock on! :)

Редактирано от zombie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

TerminalFrost, моля те пиши тук, явно има някакъв проблем с тея съобщения?! 

 

Всеки път пиша, обаче получваш празни...

 

Или ме намери в скайп zombie_777

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мараба, малък! ;)

 

Хубави музикални предпочитания имаш. :)

 

Благодаря! :surprise: Надявам се като казваш малЪк да имаш в предвид, че съм от дамската част на населението  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Хей, хей!

 

Леееле, колко време мина, откакто за първи път влязох в този форум! Не знам защо, но реших да подновя информацията, свързана с моята скромна личност. Вярно, последно време не съм от активно пишещите, за това много от вас може и да не ме познават/помнят, но пък чета... а и е забавно да сравнявам себе си преди, хм, близо 4 години и сега :)

 

 

1)Nickname: The same, макар отдавна да е минало времето, когато zombie ми звучеше страшно и готино. И името ми не се е променило. И все пак съм аз - Марина, приятно ми е!

 

2)Възраст: достигнах заветните 18 ( осемнадесет?! ) години. Сега се чувствам още по - малка ... 

 

3)Образование: Статус: кандидат - студентка или 12 клас в тъй нареченото ГПЧЕ в Разград. Като си взема матурите май месец ще стане ясно кой и къде ще ме вземе. При всички положения, усилията ми са насочени към и в Германия. Специалност? - Медии. Аудио - визуални медии. Медии и комуникации. Мултимедия. Все в тази област. А дали ще ме приемат, както Enya пее - \"Who knows? Only time!\" 

 

Иначе ако говорим за образоването - всеки ден се образовам все с нови неща.  И колкото повече уча, виждам колко повече не знам. Но и това е нормално. 

 

4)Вашият инструмент/и: От чисто прагматична гледна точка имам някои нововъведения. Продадох си процесора, тъй като вече не свиря мйетъл с група. За сметка на това си купих електро - акустична китара и си я ползвам с голям кеф както по купони, така и по участия с акустичното ни трио. Други особени новости няма,а и покрай 

общообразователните предмети\" не ми остава чак толкова много време да стигна до нивото, в което ще се нуждая от новости.

Иначе продължавам по същата схема, пиано, китара, а барабаните от чисто любителска гледна точка си ги ползвам при правенето на песни. Е понаучих още 3-4 такта де ;)

Мога да добавя към инструментите ми зарибявките - казу и бръмбазък. Доста идейни и забавни инструменти, по и с които имам начални познания и много неосъществени идеи.

 

5)Предпочитан музикален стил: 

Няма да изброявам отново нещата... фаворитите още са си фаворити,Тото ми повлияха много, ДТ още са си болест, Металика \'ич ни мъ кефят откакто навърших 16. Но добавих към страста ми и smooth jazz-a в лицето на Brian Culbertson, Boby Lyle, Chieli Minucci...  Определено съм отворена към абсолютно всякаква музика, във всичко си има идея и \"чалъм\". Е, разбира се не всяка от тях ми харесва, но тук вече си е въпрос на възприятие.

 

 

6)Вашият вдъхновител: всеки ентусиаст, всеки, носещ любовта към музиката, всеки, изразяващ се по свой си уникален начин чрез музиката. Много ме зареждат позитивни хора, които се раздават, най - вече чрез изкуството :)

 

7)Досегашни (не)реализирани проекти: 

Всякакви формации по разни регионални концерти - Есенни бардове (поети с китари), благотворителни концерти и т.н.

 

Основен проект от последната година - Трио \"3 в 1\" или с други думи аз - китара, Ричи - саксофон, Деля - пиано и глас. Основна идея - акустично трио, но тук таме свирим и с подложки (т.е. запис на барабани и бас) и ел.китара от моя страна. Реализирахме 2 концерта в Германия в рамките на 5 дни там. Имаме покана за лятото за разни фестивали в побратимени градове във Франция, Унгария и Русия. Дали обаче ще се осъществят тези участия, все още е неизвестно. 

Като се замисля, така написано звучи някак... голямо. А всъщност не е ...

Жалкото е, че аз и саксофонистът завършваме тази година и триото ще се събира само през ваканциите, когато се връщаме из родното място...

 

Други проекти: бъдещ - възложиха ми задача да пиша музика - фон за някакъв проект свързан с ролевите игри. Определено предизвикателство за мен, ще видим какво ще излезе, предвид това, че до сега не съм писала музика за нещо определено, а само домашни мои експерименти.

Друг бъдещ - да пропея. Или по - точно да си превъзмогна страха, че някой ще ме сочи с пръст или ще ми се развика, ако не пея велико. Това собственото съзнание/подсъзнание понякога е ужасно нещо! А да се пребориш със себе си е още по - трудно! Някой ден... дано да е скоро!

Още: идея за режисиране и евентуално правене на няколко късометражни филмчета ... но мисля, че това ще бъде в далечно бъдеще. А и чувствам някак си, че идеите трябва да се избистрят и имам нужда от някаква промняна и още житейски опит.

 

Надявам се догодина, живот и здраве, ако съм в немско, да си намеря подходящите хора, с които да посвирваме по нещо.

 

Минали - участие с тогавашната ми група Afterlive в концерт с D2 и Gravity Co. (Ко?!) - някъде през 2008, ако не се лъжа. Няколко рок феста... 

 

 

8)Странични интереси: много, винаги са много! В сферата на музиката са ясни - пиано, китара, барабани, всякакви странни, и не толкова, музикални инструменти. Видео обработки и създаване, същото важи и за аудиото, фотография, баскетбол (ей, от тази ми страст оттърване няма, въпреки моите 1.64 см, хаха),  писане (проза и тук таме разказчета, та защо не и текстове за песни от време на време), четене на книги (как е хубаво и същевременно лошо да знаеш колко още велики неща имаш да прочетеш!), въпреки ограниченото време - природа (дай ми да ходя километри сред природата :) ) ), езици... и постоянно разни нови неща.

 

9)В кратце(или с две думи за вас самите):

Това ще да е нещо като обобщение за краткия ми житейски опит...

Ами какво да кажа, продължавам да вярвам в доброто, да съм идеалист дори тогава, когато ме бият с лопата по главата ( образно казано, разбира се), въпреки състоянията на умопомрачение, в които изпадам от време на време, да гледам позитивно, да се старая да помагам винаги с каквото и както мога... Като цяло съм на принципа - отнасяй се към хората така, както искаш те да се отнасят с теб. Разбира се втората част твърде рядко се случва, но поне съвеста ми е чиста.

 

 

Е, като цяло това са промените за последните 4 години около мен. Въпроси, мнения, препоръки и всякакви други производни са добре дошли. А ако просто не ви се занимава с моята личност, няма да ви се обидя много ^^

 

Поздрави,

Марина :)

 

п.с. гледам била съм качила разни стари снимки, нека сега са малко по - актуални:

 

16145_1258260583149_1428682473_30746709_5918498_n.jpg

 

3023_1120442457782_1428682473_30340741_3594148_n.jpg

33512_1576603101513_1428682473_31559339_1604269_n.jpg

40408_1586923359513_1428682473_31587537_1382205_n.jpg

Редактирано от zombie
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха добре ти дошла, че явно съм те подминал преди там колкото години се падат :)

Метълът ша са върне, той само бичи евтин алкохол в тъмнината... и Дебне момента да те прецака! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Давай да посвирим с бръмбъзъците някой път...може би ще е хубаво да ме понаучиш на нещо, че съм доста зелен. Радвам се, че си започнала да се радваш на джаз, той е една от истините...някой ден се надявам да имаме възможността(по-скоро времето) да си побъбрим малко... :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и от мен, макар да сме се засичали и друг път :)

 

Друг бъдещ - да пропея. Или по - точно да си превъзмогна страха, че някой ще ме сочи с пръст или ще ми се развика, ако не пея велико.
:)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Метълът ша са върне, той само бичи евтин алкохол в тъмнината... и Дебне момента да те прецака! :ph34r:

:) ...и скъп и скъп ;)

 

:) ....a oт Джеймс има много какво да се научи ;)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той "метъло нема да умре" никога, аз още му се радвам (за обратното не знам), просто не се концентрирам основно и само върху тази музика.

 

Жоро, Вяра, здрасти отново :)

 

synchu, сигурно има, от всекиго може да се научи по нещо, аз както виждаш не съм ги заклеймила... обаче буквално са ми писнали. Може би се дължи и на факта, че съм се наслушала на новосъздадени групи, които започват винаги от едно и също място - Металика. И то с едни и същи грешки. Нямам идея...

 

Миро, да посвирим, защо не? Аз, както казах, не съм спец в тази област, но успявам да вкарвам някакви ефекти с бръмбазъка :) Бяхме започнали с теб някога една блусарийка... абе трябва да се посвири :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, Мър. Здравей :P Ами такъв съм аз само копирам, ама какво да се прави такъв е живота :greenball: Добре, че видях, че си писала ново представяне, че да те опозная малко, иначе нямам вузможност да те виждам много често :whistle::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.