fluxa Публикувано Март 16, 2008 Публикувано Март 16, 2008 Здрасти,компанията, Искам да ви се похваля с новата си придобивка.Малко даже закаснявам с този пост ама имах малко ангажименти извън стаята с компютъра! Та...бас-чето е правено от български майстор - zvetano, и е перфектно!Tялото е сандвич технология и е от 3 пласта- горе и долу ясен посредата орех.С електроника и адаптoри J set na EMG!Има и една газариика...има свето-диоди по всичките точки по грифа! Работата за мен е перфектна,но сами можете да погледнете и прецените от снимките! Майсторът се подвизава във форума ни под името Zvetano!!! Благодаря,zvetano! Снимки можете да видите ТУК Цитирай
mexico Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Страхотно изглежда баса! Честит да ти е! Браво и на майстора - чудесна работа! Приятни форми, изпипани в детайл; перфектен лак (много приятен цвят); хардуера пасва много добре на този инструмент. Остава само да се похвалиш и как звучи, примерно с някой семпъл, ако имаш възможност да запишеш. Поздрави! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Честито, много добре изглежда! Да си го ползваш със здраве! <_> Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Наподобява Warwick Streamer, добра изработка, поне доколото се вижда от снимките. Да ти е честит! Цитирай
vhcs Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 красота !!!! ... аз много взех да се замислям дали следващият ми да е ESP F-405 както съм планувал или да си поръчам custom. Ако се реша за custom непременно ще се чуя и с Zvetano с кеф да го спукаш от опъване на жиците тоя бас Цитирай
johniebgood Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Много добър фейс , пусни един семпъл , да му чуем гласеца и сподели крайната цена , ако не е тайна , плс ! Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Баса е убиец! Със здраве да си къртиш с него Цитирай
Abbath Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Много добре избаран,формата е по-скоро Spector-ска според мен.Чакаме семпли Цитирай
assoass Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Честито, прекрасна изработка С удоволствие да свириш на него... А за Зветано - не случайно Иво от ТЕ свири и с негови тояги.... БРАВОС! Цитирай
Geo Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Честито и от мен!Да си го ползваш със здраве. Цитирай
chobbi Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 Честито и от мен!Цецо си знае работата.Аз го видях при него още миналата година,когато го завършваше. Цитирай
9teen8t9 Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 невероятен е. със здраве да си го ползваш , и ви пожелавам да имате повечко поръчки и да си изкарвате добри пари с това. Цитирай
vhcs Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 ама цвета на баса супер се вързва с цвета на ризата ти, дори и с този на стената зад тебе ... предполагам зеленият цвят ти е любим цвят Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 ^ Алекс, малка поправка - това на снимка с басчето е майсторът, поне така разбрах аз. Цитирай
vhcs Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 ^ Алекс, малка поправка - това на снимка с басчето е майсторът, поне така разбрах аз. то си пише ама кой да чете Цитирай
Recommended Posts