Thug Публикувано Март 14, 2008 Публикувано Март 14, 2008 Има една марка... която немога обаче да се сетя как точно се казваше... нешто LSD или SDL или незнам какво беше... ама тялото и е до сущ като на Гибсън китара. Някой може ли да ми помогне, как точно се казваше и какви пари горе-доло струва. Също така бива ли си я като китара за тежък метъл.. траш, хардкор, такова.. Цитирай
Thug Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 АА точно това... И колко пари горе-доло струва среден клас такава китара... И колко е добра..? Има ли някои наблудения Цитирай
vurbito Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 Среден клас LTD върви около 700 лъва. Цитирай
Thug Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) Идеялно, сега остава да разбера, аджеба за каква музика е добра... Дали става за тежка музика понеже имам идея за това да я ползвам... Щото да кажем ако звучи нещо сходно на фендър... вече си имам 1, втори не ми трябва Иначе съм влюбен в тая форма... просто Гибсън ми е прекалено скъпо искам нещо дето да мяза... Мек звук, Режещ Звук, Плътен Звук...? Редактирано Март 14, 2008 от Thug Цитирай
Overdrive Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) всъщност марката е насочена на там, а друг въпрос е че има 50 модела (примерно) които са от различен клас, с различни дървета и адаптери а иначе с фендера си звучи метъл, въпрос на адаптери е Редактирано Март 14, 2008 от Overdrive Цитирай
Thug Отговорено Март 14, 2008 Автор Отговорено Март 14, 2008 Ясно... Щом е жица значи бива Благодаря... Остава да сабера пари и да си купя Цитирай
9teen8t9 Отговорено Март 14, 2008 Отговорено Март 14, 2008 (Редактирано) заповядай пич http://www.pro-technica.com/priceList/ESP-LTD.pdf цените са реални, гледах ги. имам ESP LTD много съм доволен от нея Редактирано Март 14, 2008 от 9teen8t9 Цитирай
Recommended Posts