Feuermeister Публикувано Март 13, 2008 Публикувано Март 13, 2008 Здравейте! Мисля да си вземем тази китара: http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=1759 Има си всичко което на мен ми трябва но мисля че става само с USB кабел към компютър... дали не става и за кубето? Цитирай
Rammkopf Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) Ако е така, както си мисля - не става. Китарката си има вграден аналогово-цифров преобразувател с USB интерфейс. Ако намериш кубе с USB порт, тогава ти си човекът. Иначе ше си жулиш с Guitar Combos. Редактирано Март 13, 2008 от Rammkopf Цитирай
Overdrive Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 (Редактирано) за кубе с USB не съм чувал, дано и да не правят скоро сигурно има и аналогов изход, но най добре сравни цената с бехринджар китарата без усб и сам предцени струва ли си ще се въздържа да пиша пак подробно (понеже съм мързелив) - потърси имаше няколко страници тема за тая китара, а за бехгригрер подобията на китари също има много теми Редактирано Март 13, 2008 от Overdrive Цитирай
Slide Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 Става, става. В Разград, по неофициална информация, е първата такава китара на Берингер. Обаче е страт модела, а не тоя. Има както USB, така и аналогов изход, което ще рече, че можеш да си свириш по стандартния начин - кабел кубе. Ако не се лъжа даже има и изход за слушалки директно на китарата... ама може и да ви лъжа. (по спомени карам) Китарата върви заедно с диск, на който има драйвъри и trial версия (май 30 дневна) на 3 кубета (софтуерни) на NI (същата фирма, която разработва и Guitar Rig). След изтичането на trial-a имаш ключ, с който можеш да си поръчаш само едно от трите кубета... Въпреки, че Guitar Rig се намира лесно, както и другите програми, но тва е друга тема. Един два пъти съм я хващал китарата само... не ме кефи нещо. (за страт модела става дума). Вече автора си решава дали си заслужава или не. А, и само забравих да добавя нещо. Казаха ми, че при всяка преинсталация на windows трябва на ново да се слагат драйвърите за китарата. (Както всеки един друг драйвър де..). Обаче операцията е от типа 'ръг бъзък' - вкарай китарата-изкарай китарата, за да се инсталират правилно драйвърите и да си направи тестовете... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 а междувременно , да питам има ли ги тия гитарки в софия ? Та ще ида и ще проверя ! Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 13, 2008 Автор Отговорено Март 13, 2008 Благодаря! Понеделник китарата е при мен Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 13, 2008 Отговорено Март 13, 2008 честито, и със здраве да си я ползваш ! Цитирай
Recommended Posts